Hvordan Man Fanger Ripus

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Fanger Ripus
Hvordan Man Fanger Ripus

Video: Hvordan Man Fanger Ripus

Video: Hvordan Man Fanger Ripus
Video: FISKEguiden 7/10: Makrel 2024, April
Anonim

Fiskeri er en spændende hobby for mange mennesker. Og i nogle tilfælde bliver det fra en simpel hobby til en tilfredsstillende livsstil. Hvis du fisker, skal du vide, hvordan forskellige fisketyper adskiller sig, hvordan man fanger dem, hvordan man vælger redskab, agn og selvfølgelig, hvordan dagfiskeri adskiller sig fra natfiskeri, og hvordan sommerfiskeri adskiller sig fra vinterfiskeri. Overvej reepus fiskeri som et eksempel på natfiskeri.

Hvordan man fanger ripus
Hvordan man fanger ripus

Instruktioner

Trin 1

Forbered dig på fiskeri - du skal bruge et telt, en lyskilde (fakkel eller gaslampe), en gasbrænder, yderligere belysning med et batteri og en billampe. Hvis der fiskes om vinteren, skal du bruge en isøkse til at bore to huller - en til fiskestangen og en til belysningen.

Trin 2

Der skal være en afstand på mindst en og en halv meter fra hovedhullet til det oplyste hul, og belysningen skal installeres bag teltet. Sæt lysene under isen i vandet, gå derefter til hovedhullet og start fiskeri ved hjælp af 5 kroge nr. 5 for at fange ripus.

Trin 3

Placer kroge på grebet, så afstanden mellem dem er ca. 50-60 cm, og snorene på hver krog har en længde på 0,5 til 2,5 cm.

Trin 4

Brug kogte mormyer, yvere eller rå dej som agn. Fiskeri er mest effektivt ved fodring fra en morysh. Kast en knivspids agn i hullet hvert 10.-15. Minut, hvis reservoirets dybde er lav.

Trin 5

Fra en dybde på 30 m, fodre fiskene ved hjælp af en speciel føder fremstillet af en tolvte gauge kobberpatron. Brug en fiskestang til at sænke føderen ned i vandet og drys den med reepus agn i en højde på 3-5 m fra bunden.

Trin 6

Løft fremføreren gradvist højere og højere, så ripus stiger efter den. Efter et stykke tid vil fiskene stige til selve isen og bide på agnet, som skal hældes i hullet ovenfra i små portioner.

Anbefalede: