Sådan Designer Du Et Cover På Engelsk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Designer Du Et Cover På Engelsk
Sådan Designer Du Et Cover På Engelsk

Video: Sådan Designer Du Et Cover På Engelsk

Video: Sådan Designer Du Et Cover På Engelsk
Video: Granny стала огромной! Вызываем Гренни! Granny в реальной жизни! 2024, Kan
Anonim

Designet af omslaget til en notesbog eller et skriftligt arbejde på engelsk udføres næsten på samme måde som på russisk. Du skal angive navnet på din uddannelsesinstitution, klasse eller gruppe, specialitet samt for- og efternavn.

Sådan designer du et cover på engelsk
Sådan designer du et cover på engelsk

Instruktioner

Trin 1

Dekorer dækningen linje for linje, for det er det bedre at trække lige linjer langs linealen på forhånd. I alt skal du få ca. 5 linjer: at angive emnet, uddannelsesinstitutionens navn, specialitet, studieår, for- og efternavn.

Trin 2

Angiv øverst på omslaget det emne eller den disciplin, som notesbogen undervises i. For eksempel kan dette gøres på en enkel måde: Engelsk eller engelsk kopibog, eller det kan gøres på en mere detaljeret måde, hvis du f.eks. Studerer ved fakultetet for fremmedsprog på et universitet: engelsk grammatikøvelse -bog eller engelsk fonetik Øvelsesbog.

Trin 3

Skriv derefter navnet på uddannelsesinstitutionen: High School # 18, Gymnasium # 39 eller Samara State University. Hvis du ikke ved nøjagtigt, hvordan du skriver navnet på institutionen korrekt på engelsk, så spørg din lærer om det eller brug søgetjenester på Internettet og en online oversætter.

Trin 4

Angiv navnet på dit fakultet og specialitet, hvis du studerer på et universitet, f.eks. Humanitært fakultet, engelsk »specialitet. Hvis du studerer på en specialskole med fokus på at lære fremmede sprog, skal du også angive dette: Fremmedsprog Gymnasium # 39. Udfyld klasse- eller kursusfeltet på universitetet: 10. klasse eller 4. studieår.

Trin 5

Skriv for- og efternavn, for eksempel Ivanov Peter. Kontroller stavemåden bedre på forhånd: nogle navne og efternavne har ækvivalenter på engelsk, og nogle skal skrives i overensstemmelse med sprogregler.

Trin 6

Bed din instruktør om at bruge lidt tid på klassen til at designe covers til notesbøgerne. Det er meget lettere og mere forståeligt at gøre dette under nogens vejledning. I dette tilfælde vil læreren informere dig om de særlige krav til registrering, hvis der er nogen, i uddannelsesinstitutionen.

Anbefalede: