Hvordan Man Tegner Et Hoved

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner Et Hoved
Hvordan Man Tegner Et Hoved

Video: Hvordan Man Tegner Et Hoved

Video: Hvordan Man Tegner Et Hoved
Video: Part 1 af hvordan jeg tegner et hoved 2024, April
Anonim

Det er ikke en dårlig ting at se på dig selv udefra. Prøv at ordne dit "i dag", gentag dit billede nøjagtigt. Og efter et par dage, prøv igen dette forsøg - måske bliver resultatet helt anderledes. Hver gang din tegning bliver mere og mere som dig selv.

Hvordan man tegner et hoved
Hvordan man tegner et hoved

Er det nødvendigt

Et ark hvidt papir 50 * 40 cm i størrelse, 6 akvarelfarvede blyanter: brun, lyserød, lyseblå, mørkegrå, koboltblå, indisk rød, viskelæder, børste nr. 1

Instruktioner

Trin 1

Skits hovedet. Tag en brun akvarelblyant og skitse hovedets omrids og skulderlinjen. Brug en blyant til at måle proportionerne, og markér placeringen af øjne, næse og mund. Bestem placeringen af hovedskyggerne.

Trin 2

Tilføj en varm tone. Forbedr den tidligere viste skygge på højre side af nakken, og skygg derefter højre side af ansigtet. Brug en lyserød blyant til at varme tonen op i ansigt og hals.

Trin 3

Tegn øjnene. Med en brun blyant tegner du en krøll på næsebroen, uddyber skyggen under hagen og forfiner linjen i frisyren til højre. Tegn briller og skygge let det rigtige glas. Tegn øjnene med en lyseblå blyant, tegn en skjorte og en kold skygge, der ligger på gråt hår med den.

Trin 4

Lav vask. Tegn øjnets pupiller med en mørkegrå blyant, tag derefter en koboltblå blyant og fremhæv skyggerne på skjorten omkring kraven og skuldrene. Brug en fugtig nr. 1 børste til at sløre de mørkegrå blyantstreg i baggrunden. Vask penslen og bland blyantstreg i forskellige farver for at blødgøre skjortens tone.

Trin 5

Sidste trin. Med den samme lyseblå blyant skal du dybere farven på sidders øjne og derefter bruge den indiske røde blyant til at markere det indre hjørne af højre øje. Mørk øjnene med en mørkegrå blyant.

Anbefalede: