Sådan Indsættes Biler I GTA

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes Biler I GTA
Sådan Indsættes Biler I GTA

Video: Sådan Indsættes Biler I GTA

Video: Sådan Indsættes Biler I GTA
Video: о чем была GTA: San Andreas? 2024, April
Anonim

Moderne computerspil er slående i deres realisme og grafik i høj kvalitet. Imidlertid ønsker brugerne konstant at forbedre spillet, tilføje flere interessante funktioner til det. Dyre eksklusive biler i GTA - hvad kunne være mere ønskeligt?

Sådan indsættes biler i GTA
Sådan indsættes biler i GTA

Instruktioner

Trin 1

Generelt øges komforten i et GTA-spil, når du går igennem det. I alle versioner af spillet åbnede adgangen til rige områder i byen og dyre biler, efterhånden som opgaverne blev afsluttet. Men mange spillere ønsker ikke at vente på resultaterne af missioner. I dette tilfælde kan du "pumpe" spillet let og diversificere det med nye biler.

Trin 2

Vælg først den grænseflade, du vil lægge i spillet. Spilwebsteder eller bare portaler til informationsudveksling er fyldt med alle mulige ændringer til GTA. Du kan finde både eksklusive sportsvogne til dit spil og retrobiler - ikke så hurtige, men meget smarte.

Trin 3

Download de tilføjelsesprogrammer, du vil have til din computer. Sørg for at tjekke dem med et antivirusprogram for malware. Alle tilføjelser til spil, der ikke er frigivet fra den officielle producent af GTA Rockstars, er uønskede til installation og udgør en potentiel fare for computersystemet eller kun for selve spillet. Især kan brugen af sådan en "firmware" påvirke bevarelsen af den aktuelle version af spillet eller det 100% resultat af dets færdiggørelse, som alle spillere drømmer om.

Trin 4

Download VCMM til din computer, og installer den efter systemmeddelelsen. Efter download af programmet (mod) med de nødvendige biler til din computer, skal du installere det i spillet ved hjælp af VCMM-programmet. Det giver dig mulighed for både at aktivere nye versioner af biler og fjerne dem fra spillet.

Trin 5

Når GTA kører, skal du trykke på Esc og åbne VCMM. Vælg de bilmodifikationer, du downloadede i dette program, og klik på knappen "Installer". Vent et stykke tid på, at systemet starter opdateringen til spillet. VCMM har også sine egne mods, så du behøver ikke at søge efter dem på internettet. Denne metode hjælper dig med ikke at erstatte eksisterende biler i spillet med nye modeller, men vil supplere parkeringspladsen med biler, du kan lide.

Anbefalede: