Hvordan Man Laver Et Garnpomf

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Garnpomf
Hvordan Man Laver Et Garnpomf

Video: Hvordan Man Laver Et Garnpomf

Video: Hvordan Man Laver Et Garnpomf
Video: LAVER MIT EGET SLIM u0026 SQUISHY 2024, Marts
Anonim

Næsten hver strikkende kvinde står over for spørgsmålet "hvordan man laver en pompon". Og hvis du laver en pom-pom med dine egne hænder i henhold til alle reglerne, så ser det på en hat ikke værre ud end en analog lavet af naturlig pels.

Hvordan man laver en garnpomf
Hvordan man laver en garnpomf

Er det nødvendigt

  • - garn
  • - saks;
  • - mønster i form af en ring, hestesko eller firkant.

Instruktioner

Trin 1

Der er flere måder at lave et garn pom-pom med dine egne hænder. De adskiller sig kun i deres basis. Garn vil blive viklet på det i fremtiden. Mønstre eller en base kan skabes af dig selv, med kun et stykke pap og en saks ved hånden. For at gøre dette skal du skære enten to identiske ringe eller to identiske hestesko eller to firkanter ud.

Trin 2

Den klassiske måde er at lave en pom-pom på et rundt mønster. For at gøre dette skal du først beslutte størrelsen på pomponen. På hatte anvendes som regel pom-poms, hvis diameter er mere end 9 cm.

Trin 3

Når du har valgt den ønskede størrelse, skal du skære to cirkler ud med denne diameter. Nu indeni skal du skære en anden cirkel ned i midten. Sørg for, at det ikke er meget smalt. Du bliver nødt til at køre et garnnøst gennem det. For nemheds skyld kan du lave et hul i ringene. Derefter får du et hesteskoformet mønster. Forskellen i at lave en pom-pom på forskellige mønstre er kun i det næste trin.

Hvordan man laver en pompon
Hvordan man laver en pompon

Trin 4

Klip garnet til en længde på ca. 40 cm. Fold det halvt og træk spidsen igennem begyndelsen for at skabe en slags løkke. Stram det ikke, men placer det mellem de to ringe, så det er helt dækket af cirklerne. Slutningen af sløjfen skal være frit tilgængelig. Hvis du laver en pom-pom på et hesteskoformet mønster, skal du flytte dette trin til det øjeblik, hvor du klipper sårgarnet. Eller du kan ikke lave en løkke, men blot sætte tråden mellem hesteskoene, så dens ender hænger frit langs mønsterets to kanter.

Sådan laver du en pompon med dine egne hænder
Sådan laver du en pompon med dine egne hænder

Trin 5

Begynd at vikle garn rundt om ringene. Jo mere du vinder, jo mere storslået vil pomponen være. Se trådspændingen. Lad det ikke strækkes løst. Garnet skal ligge tæt og jævnt rundt om hele cirklen. Vik ikke ved et uheld den ende af løkken, som vi sætter inde i cirklen.

Hvordan man laver et garnpomf
Hvordan man laver et garnpomf

Trin 6

Når du har viklet den krævede mængde garn, skal du tage det fast med den ene hånd. Tag saksen med den anden hånd, og begynd at skære, så saksenes nederste blad passerer mellem de to ringe. Men pas på ikke at skære tråden mellem ringene.

Hvordan man laver en pom-pom til en hat
Hvordan man laver en pom-pom til en hat

Trin 7

Når du har klippet alt garnet med saksen, skal du trække forsigtigt i enden af løkken. Hun begynder at trække løse og allerede skårne garnstrimler sammen.

Hvordan man laver en pom-pom på et rundt mønster
Hvordan man laver en pom-pom på et rundt mønster

Trin 8

Når du har strammet løkken så meget som muligt, skal du fjerne ringene fra pomponen. Drej den ene ende af sløjfen et par gange, og bind et par knob, mens du trækker stramt.

Sådan spændes en pompon
Sådan spændes en pompon

Trin 9

Ret pomponen og trim den med en saks, hvis det er nødvendigt.

Færdiglavet garnpom
Færdiglavet garnpom

Trin 10

Hvis du vil have en usædvanlig pompon, kan du finde på Internettet en ordning til overlejring af garnfarver. På denne måde ender du med en pom-pom med forskellige nuancer eller cut-fruit pom-poms.

Anbefalede: