Hvem Er Showmand Ilya Sobolev

Indholdsfortegnelse:

Hvem Er Showmand Ilya Sobolev
Hvem Er Showmand Ilya Sobolev

Video: Hvem Er Showmand Ilya Sobolev

Video: Hvem Er Showmand Ilya Sobolev
Video: The Greatest Showman - The Greatest Show : Opening scene (Official Video) 2024, Kan
Anonim

Ilya Sobolev er en berømt komiker og showman, der vises i populære komedieprogrammer på tv og på internettet. På få år lykkedes det ham at blive en rigtig professionel i den russiske komediescene.

Hvem er showmand Ilya Sobolev
Hvem er showmand Ilya Sobolev

tidlige år

Ilya Viktorovich Sobolev blev født i 1983 i Krasnoyarsk. Han værdsatte humor siden barndommen, elskede at joke meget og var altid hovedleder i ethvert venligt selskab. Han blev hurtigt vant til scenen og begyndte at optræde på det lokale kulturhus og på skolebegivenheder. Hans evne til at improvisere, spille forskellige karakterer og glæde fans med førsteklasses vittigheder blev højt respekteret af lærere, jævnaldrende og andre seere.

Efter eksamen fra skolen modtog Ilya Sobolev to højere uddannelser - teknisk og skuespil. I sine studietider sluttede han sig til KVN-teamet "Left Bank", som blev mester i Premier League i 2003. Som et resultat kom "LB" ind i KVNs Higher League, og senere formåede det at nå kvartfinalen i den næste sæson. Et år senere vandt det sibiriske hold guld på festivalen "Voting KiViN", og i 2005 tog "Left Bank" endnu en pris i Premier League.

Tv-optrædener

Ilya Sobolev blev hurtigt bemærket på tv, og repræsentanter for TNT-kanalen inviterede ham til at deltage i det nye humoristiske projekt Latter uden regler. Programmet var en kamp om titlen som den bedste humorist med en pengepræmie og muligheden for at prøve sig i mere seriøse projekter af "TNT". Sobolev sluttede sig til deltagerne sammen med sin mangeårige ven og scenepartner Roman Klyachkin. Sådan blev den "smukke" duet dannet, som til sidst tog andenpladsen.

To år senere blev Krasivye-duetten inviteret til at deltage i showet Slaughter League på TNT. I den kæmpede de såkaldte "gladiatorer", der var vinderne og prisvinderne af "Latter uden regler", om pengepræmier. I det samme projekt begyndte Sobolev at udføre solo under pseudonymet Onkel Vitya. Før hvert optræden på scenen blev en aldrende make-up anvendt på kunstneren, og han selv skiftede stemme og gang.

Efter at projekterne "Slaughter League" og "Laughter without Rules" ophørte med at eksistere, kom Ilya Sobolev næsten ikke på tv i flere år. Han optrådte ved solo humoristiske koncerter og shows over hele Rusland, prøvede sig i forskellige genrer, herunder musik og stand-up. I 2013 skabte Sobolev sammen med to tidligere partnere i Slaughter League, Anton Ivanov og Alexei Smirnov (tidligere kendt som Cattle duet) komedietrioen Ivanov, Smirnov, Sobolev. Trinity blev inviteret til at deltage i det populære aftenprogram Comedy Club på TNT, og de er i øjeblikket dets beboere og vises på scenen i næsten alle numre.

Nuværende karriere og personlige liv

Almindelige seere og tv-kritikere har gentagne gange bemærket Ilya Sobolevs fremragende kunstneriske talent. En kort, smilende komiker manifesterer sig meget aktivt i hver forestilling og bliver et ægte "programhøjdepunkt". Han er altid glad for at kommunikere med fans og vedligeholder sider på forskellige sociale netværk. For nylig er Sobolev i stigende grad blevet inviteret til at skyde i populære videoer og klip, der er lagt ud på Internettet som vært for YouTube. Han formåede også at arbejde som præsentator på MTV-kanalen og vises lejlighedsvis i underholdningsprogrammer på TNT, både personligt og i rollen som onkel Viti.

Kunstneren glemmer ikke sit personlige liv. Ilya Sobolev har en elsket kone, Natalya Pakhomova, der arbejder inden for retspraksis og rådgiver om erhvervelse af udenlandsk fast ejendom. De unges bryllup fandt sted i Ilyas aktive tv-karriere. I øjeblikket bor parret i Skt. Petersborg og opdrætter to døtre - Eva og Sofia. Komikeren og showmanden støttes af hans forældre, der følger hans hver optræden og giver instruktioner i vanskelige tider.

Anbefalede: