George Cloonys Børn: Fotos

Indholdsfortegnelse:

George Cloonys Børn: Fotos
George Cloonys Børn: Fotos

Video: George Cloonys Børn: Fotos

Video: George Cloonys Børn: Fotos
Video: An intimate interview with 'the sexiest man alive' George Clooney | 60 Minutes Australia 2024, April
Anonim

For et par år siden kaldte George Clooney sig en overbevist ungkarl og erklærede, at det sandsynligvis aldrig blev far. I dag har en skuespillers liv ændret sig dramatisk. Han er gift og har to børn på én gang.

George Cloonys børn: fotos
George Cloonys børn: fotos

I mange år var George Clooney begge en af de smukkeste mænd på planeten og en ufrivillig ungkarl. Skuespilleren forblev smuk, men hans civilstand ændrede sig for flere år siden. Charmerende Amal Allamudin i 2014 blev Clooney's juridiske kone og fødte ham to børn.

Jeg vil være alene

George Clooney har fans over hele verden i dag. Han er en af de mest efterspurgte skuespillere i denne tid, og derudover er den smukkeste mand på planeten, millioner af kvinder altid drømt om at vinde hans hjerte.

George blev født i en berømt kreativ familie. For eksempel var hans tante en populær sanger, og hans far optrådte ofte på tv og arbejdede som journalist. Når han så hvordan hans familie lever, drømte lille Clooney også om berømmelse og en vellykket fremtid. Alt viste sig nøjagtigt som det udviklede sig i hans fantasier. George formåede tidligt at komme til at arbejde på tv, og så fik han den ene efter den anden roller i filmene.

Mandens personlige liv viste sig at være ikke mindre lys og rig. I dag er det få, der ved, at skuespilleren for første gang blev gift i slutningen af 80'erne. Hans første kone var en amerikansk skuespillerinde. Den smukke Talia Balsam fascinerede øjeblikkeligt George under deres fælles arbejde. Manden inviterede først pigen til at bo sammen og derefter helt - at blive gift.

Billede
Billede

Parret boede sammen i cirka 4 år. De afslørede aldrig årsagen til adskillelsen. Det vides, at Clooney var meget ked af skilsmissen. Ingen børn blev født i ægteskabet, da George og hans valgte i det øjeblik brydde sig mere om deres karriere end om at udvide familien.

Efter en smertefuld sammenbrud begyndte skuespilleren at give interviews efter hinanden, hvor han lovede aldrig at gifte sig igen. Forresten holdt han sit ord i mange år. Clooney forklarede:”Det gør for ondt. Hvorfor skulle jeg gå igennem dette igen? Et ægteskab kan ikke vare evigt, og et samliv er meget smertefuldt. Jeg vil hellere være alene."

Hvad angår arvingerne bemærkede George, at han måske en dag vil beslutte dette alvorlige skridt, men indtil videre har han allerede et godt liv. Fans var ekstremt ked af sådanne reaktioner, og de ventede på, at Cloonys mening om børnene skulle ændre sig.

Advokat og bare en skønhed

Efter skilsmissen havde skuespilleren et stort antal romaner. Han mødtes med modeller, skuespillerinder, forretningskvinde, servitricer. Interessant nok blev forholdet til Clooney betragtet som en "lykke talisman." Efter en affære med en berømthed tog pigerne skarpt op på karrierestigen, og derudover blev de hurtigt gift efter at have skilt sig med George. Skuespilleren planlagde kun børn med en af hans valgte - Elizabeth Canalis. Under sit forhold til Clooney gik hun fra servitrice til en berømt model. Sandt nok kunne parret ikke beslutte sig for et bryllup og børn.

Billede
Billede

Den smukke skønhed Amal Alamuddin fængslede George ikke kun med sit lyse, spektakulære udseende, men også med sit skarpe sind. Selv før mødet med skuespilleren var pigen en berømt og meget succesfuld advokat. Alle var overraskede over, hvor hurtigt Amal var i stand til at bringe den ufrivillige ungkarl til brylluppet. Et par måneder efter forholdets start modtog den libanesiske skønhed et officielt ægteskabsforslag. Det tog kun omkring et år fra bekendtskab til brylluppet.

Det var med Amal, at George alvorligt tænkte på børn. Parret tog en ansvarlig beslutning, og der blev født søde babyer: Ella og Alexander. Så den 56-årige Clooney blev far til en søn og datter med det samme. Til denne begivenhed gik begge ægtefæller i barselsorlov.

For Amal blev tvillingerne også de første børn. Pigens fødsel gik godt. Dette skete i 2017. Til fødslen af sine første børn valgte hun en af de bedste klinikker i England. Clooney var altid der og støttede sin kone. For den fødende kvinde blev der forberedt en luksusafdeling med alt, hvad der var nødvendigt for familiens maksimale komfort.

Billede
Billede

I dag skjuler skuespilleren ikke det faktum, at hans liv har ændret sig dramatisk efter fødslen af børn. Forresten er ikke alle ændringer behagelige. For eksempel i det første år af deres liv med babyer udviklede George og Amal seriøse forhold. Flere gange måtte parret næsten skille sig. Men Clooney har altid insisteret på forsoning. I et interview forklarede skuespilleren:”Jeg har levet uden familie for længe. Nu har jeg endelig alt, hvad en almindelig person har brug for for at være lykkelig. Jeg er ikke klar til at miste det hele på et øjeblik på grund af dumhed."

Anbefalede: