Dee Dee Jackson: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Dee Dee Jackson: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Dee Dee Jackson: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Dee Dee Jackson: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Dee Dee Jackson: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: МЕЛОМАНия-Dee D. Jackson(Космическая Disco Леди)биография 2024, Kan
Anonim

Dee Dee Jackson er en sanger og sangskriver fra Storbritannien. Hun har skabt mange diskoteknumre. Højdepunktet for sangerens kreative aktivitet kom i 1970'erne.

Dee Dee Jackson: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv
Dee Dee Jackson: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv

Barndom

Da den fremtidige sanger blev født, blev hun opkaldt Deirdre Helen Cozier. Deirdre fejrer sin fødselsdag den 15. juli. Hun blev født i 1954 i Oxford, Storbritannien. Sangerens astrologiske tegn er kræft.

Deirdre begyndte at udvikle musikalske evner som barn. Hun lærte at spille klaver og guitar. Pigens trang til musikinstrumenter kan forklares ved, at hendes forældre også var musikere, og det er naturligt for børn at gentage de voksnes handlinger.

Billede
Billede

Skabelse

I midten af 1970'erne ændrede Deirdre sit bopæl til München. Mens hun var i Tyskland, producerede hun korte film i fantasygenren. Lidenskab for science fiction afspejles i fremtiden i Deirdres musikalske kreativitet.

I 1978 udgav sangeren under pseudonymet Dee Dee Jackson sit debutnummer med titlen "Man of a Man". Sangen blev ikke berømt, men pigen opgav ikke sine forsøg på at blive en populær kunstner. Hendes anden sang, "Automatic lover", som hun udgav samme år, blev et hit. Sangens plot er dedikeret til en dystopisk fremtid, hvor ægte menneskelig kærlighed ikke findes, og robotter styrer verden. Sporet ramte de øverste hitlister i Storbritannien, Argentina, Frankrig, Spanien, Tyrkiet, Tyskland, Japan, Sydamerika og Brasilien.

Sangerens succes var så stor, at en sanger ved navn Regina Shakti i Brasilien skabte projektet "Dee D. Jackson" og optrådte med Deirdre-repertoiret. Reginas udseende og koreografi blev også kopieret fra den ægte Dee Dee Jackson.

1978 var et meget frugtbart år for sangeren med hensyn til kreativitet. Hun udgav sit debutalbum, der blev kaldt "Cosmic Curves". Denne disk blev også opretholdt i stil med futurisme og indeholdt discosange med tekster om plads, kærlighed og fremtiden.

Et år senere udgav kunstneren sangen "Fireball". I deres hjemland blev sporet mødt uden ophidselse, men i nogle lande blev sangen et hit.

I to år har sangeren arbejdet på et nyt album i fuld længde. Den blev udgivet i 1980 og fik navnet "Thunder and Lightning". Denne plade blev heller ikke populær i Storbritannien.

I 1980 flyttede Dee Dee Jackson til Los Angeles. I 1981 udgav sangeren en samling sange kaldet "Profil". Et par måneder senere skiftede Deirdre sit bopæl til Italien, hvor hun udgav flere numre.

I 1995 udgav sangeren et album med titlen "Blame it on the rain".

Billede
Billede

Personlige liv

I slutningen af 1980'erne, da hendes karriere blev bygget, besluttede Deirdre at starte en familie. Hun blev gift og fødte en søn, som hun kaldte Norman.

Anbefalede: