Sådan Synger Du Karaoke Online

Indholdsfortegnelse:

Sådan Synger Du Karaoke Online
Sådan Synger Du Karaoke Online

Video: Sådan Synger Du Karaoke Online

Video: Sådan Synger Du Karaoke Online
Video: Установка караоке в Домашней обстановке 2024, April
Anonim

Karaoke er en fantastisk mulighed for at synge til din egen fornøjelse, fordi det kan gøres både i selskab med sjælen og alene. I løbet af et par år er det meste af DVD-karaoke-repertoiret imidlertid blevet forældet og efterlader genrenes klassikere at vælge imellem - sange fra krigsårene og folks foretrukne "Weather in the House" og "A Million Scarlet Roses". Hvis du vil have nye friske sange, kan du bruge online karaoke - og du kan udføre de nyeste hits.

Sådan synger du karaoke online
Sådan synger du karaoke online

Er det nødvendigt

Computer tilsluttet internettet, mikrofon, hovedtelefoner eller højttalere

Instruktioner

Trin 1

Gå til hjemmesiden. For at have et konstant opdateret karaoke-sangrepertoire skal du bare finde en god karaoke-service. En af disse er webstedet Karaoke.ru. Der er praktisk og hurtig navigation, en behagelig grænseflade og alle mulige typer fonogramsøgning. Enhver bruger, selv en nybegynder, kan bruge webstedets tjenester. At synge karaoke online er ikke kun behageligt, men også let.

Trin 2

Gå til siden "Katalog", og vælg en sang efter genre, kunstner eller specifikt efter dens navn. Siden indeholder russiske og engelske alfabeter, så brugeren straks kan finde en kunstner eller sang til det ønskede bogstav. Der er også en søgefelt på siden, takket være hvilken du kan finde din yndlingssang uden at skulle manuelt søge. Indtast bare en titel eller et kunstnernavn.

Trin 3

Vær specifik i titler og stavning af kunstnerens navn. Søgemaskinen giver dig alle mulige valg med de anvendte ord. Du kan også få en sang, hvor det ønskede ord ikke vil være i titlen, men som vil være i teksten! For at reducere listen over resultater skal du skrive en bestemt opgave til webstedet.

Trin 4

Tryk på play, når du har valgt en sang. Et vindue med en video ved siden af åbner foreløbigt - alt er det samme som i hjemmekaraoke. Ved at trykke på knappen starter du sangen, teksten vises på skærmen - og du kan glæde dig selv og dine venner!

Trin 5

Hvis du vil gemme din karaoke-ydeevne online, skal du gennemgå en simpel registrering. Når du gør dette, vises optagefunktionen på din konto. For at implementere det skal du bare klikke på knappen "Optag din præstation". Ud over konserveringstjenesten vil du være i stand til at kommunikere med andre brugere, bedømme andres præstationer og kommentere dem.

Anbefalede: