Elena Flying: Privatliv, Biografi

Indholdsfortegnelse:

Elena Flying: Privatliv, Biografi
Elena Flying: Privatliv, Biografi

Video: Elena Flying: Privatliv, Biografi

Video: Elena Flying: Privatliv, Biografi
Video: Юлия Волкова, Лена Катина, Flying Steps. Вечерний Ургант - 94 выпуск, 13.12.2012 2024, April
Anonim

Mange af os kender Elena Letuchaya som vært for Revizorro-programmet på fredagskanalen, men måske har ikke alle oplysningerne om, at Elena faktisk gik langt i at søge, før hun blev berømt på indenlandsk tv. I mange år boede hun i den russiske outback, studerede i en almindelig skole, drømte om at blive økonom i høj klasse, og kun en chance gjorde hende til en ægte skærmstjerne.

Elena Flying: privatliv, biografi
Elena Flying: privatliv, biografi

Barndom og ungdomsår

Yaroslavl er Elenas hjemby. Det er her, hendes biografi begynder. Det var der, hun blev født og opvokset i en vidunderlig familie. Hendes forældre var ingeniører, der var involveret i designet af de mest avancerede byggeprojekter. Da Lena var 8 år, blev hun og hendes familie tvunget til at flytte til Tynda, hvor opførelsen af Baikal-Amur Mainline var i gang, hvor hendes forældre deltog. Mens hun studerede i skolen, manifesterede pigen sig aktivt i sit kreative liv. Hun deltog i en danseklub, kunstskøjteløb og tegnesektion. Da Elena tog eksamen fra gymnasiet, besluttede hun at gå på college. Hendes valg faldt på specialiteten "Enterprise Finance" på Blagoveshchensk College of Finance and Economics. Elena drømte virkelig om økonomens erhverv, men efter at have prøvet sig i denne rolle indså hun snart, at dette ikke var hendes felt. På trods af dette lykkedes det pigen at arbejde på OJSC Gazprom Gazenergoset og OJSC Russian Railways. Derefter dimitterede hun også fra det tekniske universitet for jernbaner med en grad i økonomi og tænkte at hæve hendes uddannelsesniveau vil hjælpe hende med at komme videre i sin karriere og stadig blive forelsket i erhvervet. Men dette skete ikke, så Elena sagde op.

Tv-karriere

Elena var desperat i sit arbejde som økonom og finansmand og besluttede at ændre sit erhverv radikalt og prøve sig på kreativitet. Hun så ved et uheld om rekrutteringen til Ostankino School of Television og indså straks, at dette var hendes chance. Flying ansøgte om uddannelsesprogrammet "TV-præsentator", og da hun startede sit nye livsstadium, kastede hun sig helt ind i tv-verdenen. Uddannelse blev givet hende ret let. Elena skød fremragende videoklip, samtidig arbejder jeg som redaktør på førende russiske tv-kanaler som Stolitsa, Global Star TV. Hun var ikke bange for at vise sit kreative potentiale og tilbød selv nye tv-shows til kanalledelsen. Det var Elena Letuchaya, der kom op med så kendte programmer som "ART life" og "Men's Territory". Efter at have gennemført kurserne blev pigen inviteret til at arbejde på Channel One, hvor hun hjalp med at organisere programmerne "Tonight" og "Let Them Talk". Og et par år senere, i 2016, blev hun vært for Revizorro-programmet og Flying Communication-projektet. Siden da har Elenas karriere kun gået opad. De begyndte at invitere hende til at samarbejde i de mest berømte russiske projekter: "Hell's Kitchen", "Lexicon", "Funny People".

Personlige liv

Elena er gift med forretningsmanden Yuri Anashenkov. De blev gift i august 2016. I lang tid var der rygter om, at den populære tv-præsentator bogstaveligt talt "stjal" iværksætteren fra sin tidligere familie, hvor han havde to børn. Men faktisk var hans familie på det tidspunkt allerede brudt sammen. Nu bor Elena og Yuri i en eliteby i Moskva, bygger sammen et hus i minimalistisk stil og går også ind for sport og rejser. Yuri for Elena er hendes livs kærlighed, og på trods af journalisters forsøg på at kritisere dette ægteskab er Flying ikke opmærksom på negative aspekter og betragter fortsat sin mand som "en prins på en hvid hest."

Livet fra skærmen

Elena har mange interessante hobbyer. Hun elsker at lave yoga, da det giver hende selvtillid og ro, viser stor sympati for hestesport og besøger en sportsklub flere gange om ugen. Derudover er Flying vildt forelsket i at shoppe og vælge interessante tøj til sig selv uden hjælp fra stylister. Og i sin fritid er Elena ikke vild med at se tv derhjemme.

Anbefalede: