Evgeny Bronevitsky: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Evgeny Bronevitsky: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Evgeny Bronevitsky: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Evgeny Bronevitsky: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Evgeny Bronevitsky: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: Die größten Autohäuser Deutschlands: Rundgang große Ford Händler im Saarland. Dokumentation. 2024, Kan
Anonim

Hver generation har sine egne ikoniske figurer og afguder, der tjener som en guide i livet. Prøver af popkunst fra stagnationstiden er sunket dybt ned i mindet om mennesker født i Sovjetunionen. Evgeny Bronevitsky er en veteran fra den russiske scene, han huskes og elskes.

Evgeny Bronevitsky
Evgeny Bronevitsky

En fjern start

Leningrad blev i sovjetisk tid kaldt landets kulturelle hovedstad. Efter Sovjetunionens sammenbrud blev arbejdets herlighed til en bandit Petersborg. Evgeny Bronevitsky blev født den 30. juni 1945 i en elitefamilie. Forældre boede i byen på Neva. Far, militær sømand, havkaptajn. Mor, en sangerinde, optrådte i Leningrad-kapellet. Drengen havde en ældre bror, der er kendt som den første mand til den populære sangerinde Edita Piekha.

Efter familietraditioner besluttede Eugene efter eksamen fra skolen at tage en militæruddannelse og gik ind i det berømte Military Mechanical Institute. Imidlertid blev de discipliner, der skulle mestres i læringsprocessen, givet den studerende med store vanskeligheder. Selv i skolen kunne den fremtidige guitarist ikke lide nøjagtige videnskaber. En raffineret natur accepterede ikke sætninger, formler og andre matematiske kategorier. Efter noget tøven afbrød han sine studier og "blev løsladt."

På den professionelle scene

I midten af 60'erne blev vokal- og instrumentale ensembler dannet og udført over hele landet. På dette tidspunkt var Liverpool fire kaldet "The Beatles" allerede "støjende" over hele verden. De sovjetiske fyre ønskede ikke at blive efterladt. Det er vigtigt at bemærke, at Bronevitsky som skoledreng mestrede teknikken til at spille guitar. Han studerede ikke på en musikskole, men blandt sine jævnaldrende blev han kendt som en cool guitarist. Da Eugene forlod instituttet, blev han straks inviteret til VIA "Singing Guitars".

Bronevitskijs scenekarriere udviklede sig med succes. Han sluttede sig harmonisk til holdet. Med en god stemme optrådte han som vokalist. I begyndelsen af 70'erne var der intens konkurrence på scenen. Komponister, digtere, sangere og ensembler kæmpede om et sted i solen. Samtidig tjente censur som en alvorlig begrænsende faktor. På trods af forskellige forhindringer demonstrerede holdet en konstant høj kvalitet af deres programmer.

Personlig livsscore

Det skete så, at Bronevitskys biografi er uadskillelig fra Syngende Guitarers skæbne. I 1975 blev de fleste af medlemmerne af ensemblet interesseret i at iscenesætte rockoperaen Orpheus og Eurydice. Projektet i det nye format viste sig at være vellykket, og holdet faldt fra hinanden. Evgeny flyttede til det populære Druzhba-ensemble ledet af sin ældre bror. Derefter fulgte en række "vandringer" i andre hold. Og først i 1997 blev "Singing Guitars" genforenet igen.

Man ved ikke meget om musikerens personlige liv. Eugene bor alene bortset fra guitaren. Fritid er afsat til arbejde og kreativitet. En gang var han gift, men kan ikke lide at huske dette. Hans kone forlod ham, men forlod sin datter. Hun gik, giftede sig og fødte en anden pige. Hun fødte og døde efter et stykke tid. I øjeblikket har Bronevitsky to voksne døtre. Musikeren bor i en et-værelses lejlighed i udkanten af Skt. Petersborg og klager ikke over skæbnen.

Anbefalede: