Hvordan Man Genkender En Person Ved Hans Underskrift

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Genkender En Person Ved Hans Underskrift
Hvordan Man Genkender En Person Ved Hans Underskrift

Video: Hvordan Man Genkender En Person Ved Hans Underskrift

Video: Hvordan Man Genkender En Person Ved Hans Underskrift
Video: BEMÆRK❗ SÅDAN TILBEREDES KHASHLAMA OG SHASHLIK Velsmagende! Opskrifter fra Murat. 2024, April
Anonim

En persons karakter kan ikke kun genkendes ved hans manerer, samtaler og handlinger, men også ved hans underskrift. Samtidig er signaturen en lettere måde at bestemme karakter på end at følge manerer og adfærd.

Hvordan man genkender en person ved hans underskrift
Hvordan man genkender en person ved hans underskrift

Er det nødvendigt

Et ark papir med en persons underskrift

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du være opmærksom på slutningen af signaturen. En opadgående retning taler om en optimistisk person, der altid går til sit mål. Livsvanskeligheder er ikke forfærdelige for en sådan person. Ofte er ejerne af en sådan signatur kreative individer.

Trin 2

Retningen til slutningen af signaturen indikerer direkte en afbalanceret personlighed, hvor der er en balance mellem optimisme og pessimisme. En sådan person påvirkes ofte af det miljø, hvor han bor.

Trin 3

Underskriften er rettet nedad: Ejeren af en sådan signatur er tilbøjelig til pessimisme. Sådanne mennesker kan være med nedsat tro og viljestyrke, de er modtagelige for indflydelse af alkohol og er tilbøjelige til sygdomme i hjertet og blodkarrene, nervesystemet, mave-tarmkanalen og leveren. Vær opmærksom på signaturens længde. En lang underskrift er karakteristisk for en detaljeret person, der ikke kan lide hast, der har udholdenhed, indsigt i essensen af sagen, men som samtidig er stædig og kræsne.

Trin 4

Tilstedeværelsen af en kort signatur kan indikere en overfladisk person, der ikke har meget tålmodighed til dyb analyse. En sådan person kritiserer langsomheden hos mennesker og kan ikke deltage i monotont arbejde i lang tid.

Trin 5

Hvis store bogstaver er meget forskellige fra det lille bogstav, kan det indikere en lunefuld person med øgede krav til andre. En lille amplitude indikerer beskedenhed og asketisme.

Hvis underskriften kun er lavet med store bogstaver, så er du før en naiv og godtroende person uden en blanding af praktisk og vrede. Sådanne mennesker kan også have et overdreven ønske om frihed og uafhængighed.

Trin 6

Bogstavernes rundhed kan også indikere en bestemt karakter. Venlige og rolige mennesker har mere afrundede bogstaver, og kantede bogstaver er iboende i hetende, aggressive og irritable mennesker, der har ambitioner, et ønske om magt, uafhængighed og har en stædig karakter.

Anbefalede: