Polina Gagarinas Mand: Foto

Indholdsfortegnelse:

Polina Gagarinas Mand: Foto
Polina Gagarinas Mand: Foto
Anonim

Polina Gagarina blev gift to gange. Sangerens første tidlige ægteskab mislykkedes, men i det andet fandt hun ægte kvindelig lykke. I dag opdrager Polina en søn og datter.

Polina Gagarinas mand: foto
Polina Gagarinas mand: foto

Polina Gagarina var i stand til at erobre millioner af lytters hjerter over hele verden med sin unikke fascinerende stemme og charmerende udseende. I dag er hun straks kendt som sanger, skuespillerinde, komponist. Pigen udvikler sig aktivt i kreativitet, men glemmer ikke familien. Polina er en kærlig kone og mor til to børn.

Gagarina selv fortalte ofte journalister, at hun altid var meget seriøs med at vælge en livspartner. Men dette forhindrede hende ikke i at lave fejl. Sangeren betragter sit første ægteskab som hendes største fejl i kærlighed. Men på samme tid er pigen taknemmelig for den tidligere ægtefælle for at have givet hende sin elskede ældste søn.

Klumpet første ægteskab

Den populære moderne skuespiller Pyotr Kislov blev den første lovlige ægtefælle til Gagarina. I dag fortsætter manden aktivt med at spille i biografen og teatret. Petra er kendt af næsten alle russiske tilskuere. Kislov formår at få roller i de mest populære og succesrige kreative projekter. Kunstnerens fans roser enstemmigt hans talent og evne til at transformere. Men skuespillerens mands rolle var ikke særlig vellykket.

Billede
Billede

Gagarin mødte sin fremtidige mand, mens han stadig studerede på universitetet. Pigen var studerende ved Moskva Art Theatre School. Peter var i det øjeblik allerede færdig med sine studier og måtte forlade universitetet. Men han sænkede så meget ind i Gagarins hjerte, at den fremtidige stjerneskuespiller for hendes skyld var klar til at ofre sin egen karriere og blive på arbejde i en uddannelsesinstitution. Han forsøgte at blive assistentlærer for oftere at se sin elskede og endelig vinde hendes hjerte. Som et resultat kunne Polina ikke modstå Kislovs attraktive udseende og charme. De begyndte snart et forhold. Samtidig blev den naive pige slet ikke bange for rygter om et stort antal af Peters elskerinder og hans ære Casanova.

Elskerne mødtes ikke længe. Snart blev det kendt, at den unge Polina forventede en baby. Derefter fremsatte Peter hende et ægteskabsforslag, parret flyttede ind og begyndte at bo sammen. Graviditet viste sig at være meget uventet for begge. I sommeren 2007 fandt et bryllup sted. Ved fejringen var Polina allerede med en imponerende gravid mave. Derudover blev pigen meget fed i de første måneder af ventetiden på babyen. Brylluppet viste sig at være støjende og storslået. Et stort antal venner og slægtninge til de elskende blev inviteret til ferien. Og i efteråret samme år blev deres søn Andrei født.

Billede
Billede

Det var efter genopfyldningen i familien, at forholdet mellem ægtefællerne begyndte at forværres mærkbart. Deres uforberedelse til et barn manifesterede sig i bogstaveligt talt alt. Men hvis Polina hurtigt trak sig sammen og lærte at opgive sine tidligere yndlingsunderholdninger af hensyn til sin søn, var Peter ikke enig i sådanne ændringer. Den unge mand fortsatte med at leve det samme munter skuespilliv og mente ikke, at han nu skulle have noget faderligt ansvar. Da begge tidligere ægtefæller har et lynhurtigt temperament, blev enhver skænderi hurtigt til en storstilet skandale. For at undgå krav og krav fra sin kone vendte Kislov ofte ikke hjem fra optagelserne og overnattede hos venner. Den unge mor tilbragte dage og nætter alene med sin lille søn. Det er ikke overraskende, at sådanne familieforhold ikke varede længe. Tre år senere anmodede parret om skilsmisse.

På trods af det vanskelige forhold forsøgte Polina ikke at udelukke Peter fra sin søns liv. Den dag i dag er Andrei hans eneste arving, som skuespilleren regelmæssigt kommunikerer med.

Det er en hård tid

Efter skilsmissen begyndte Gagarina en meget vanskelig periode. På den ene side følte hun frihed og kreativitet, og på den anden side følte hun fuldstændig ensomhed og begyndte at bebrejde sig selv for ikke at være i stand til at holde familien sammen, selv for sin søns skyld. Men udad demonstrerede sangeren ikke dette på nogen måde for ikke at forstyrre lille Andrei.

I perioden efter skilsmissen viet Polina sig udelukkende til musik. Forresten, det var da, hun begyndte sin hurtige stigning til toppen af succes. Derudover tabte pigen en masse vægt og begyndte at se endnu bedre ud end før ægteskabet.

Lykke at være

Gagarina mødte sin fremtidige anden ægtefælle på sættet under en fotosession. I lang tid havde Dmitry Iskhakov og sangerinden et udelukkende arbejdsforhold. Først i 2013 begyndte parret gradvist at vises sammen på offentlige begivenheder. Og et år senere meddelte Dmitry og Polina pludselig brylluppet.

Billede
Billede

I 2017 havde parret en længe ventet datter, Mia. Polina skjuler ikke, at hun efter sit udseende følte sig virkelig glad og fredelig. I dag formår pigen at finde tid både til sin familie og til sit yndlingsarbejde.

Billede
Billede

Dmitry formåede at hente nøglen til hjertet ikke kun til Gagarina selv, men også til hendes søn fra sit første ægteskab. Drengen fik virkelig venner med sin stedfar og elsker sin lillesøster meget. Ægtefællerne skjuler ikke, at de planlægger flere fællesbørn i fremtiden. Men indtil videre er Polina ikke klar til næste dekret på grund af den alvorlige arbejdsbyrde.

Anbefalede: