Svetlana Varguzova: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Svetlana Varguzova: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Svetlana Varguzova: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Svetlana Varguzova: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Svetlana Varguzova: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: Светлана Варгузова 2024, Kan
Anonim

Blandt seere og kritikere er der en tro på, at sang på opera-scenen er meget vanskeligere end på scenen. Folkets kunstner fra Den Russiske Føderation Svetlana Varguzova kom ind i operetten ved et uheld. Jeg kom der ved et uheld og nåede stjernernes højder.

Svetlana Varguzova
Svetlana Varguzova

Skolesolist

I en tidlig alder drømmer mange piger om at blive skuespillerinder eller sangere. Kun talentfulde og vedholdende mennesker når deres mål. Svetlana Pavlovna Varguzova blev født den 11. september 1944 i en usædvanlig sovjetisk familie. Det usædvanlige ved familien var, at forældre, både far og mor, elskede at synge. Familiens leder havde for vane at udføre arier fra operaen Eugene Onegin. Og husets værtinde elskede onde tingies. Fra fødselsøjeblikket lyttede pigen ikke til vuggeviser om natten, men til klassiske værker.

Svetlana studerede godt i skolen. Mest af alt kunne hun godt lide sangundervisningen. Allerede i sjette klasse deltog hun i børnekorundervisningen. Dette kollektiv blev ledet af den berømte sovjetiske kormester og komponist Semyon Dunaevsky. Professionelle arbejdede med kormedlemmerne. Børnene blev undervist i en musikalsk smag. De spillede en stemme. Sange og vokal- og instrumentkompositioner udført af børnekoret blev regelmæssigt indspillet i radioen. Sammen med Svetlana sang den fremtidige popstjerne Valentina Tolkunova.

Lady Operetta

Efter skoletid kom Varguzova ind i vokalafdelingen på Gnessin School for at modtage en klassisk musikuddannelse. Omstændighederne udviklede sig på en sådan måde, at den studerende blev overført til teaterafdelingen. Undervisningsbelastningen er steget her. Svetlana måtte mestre ikke kun sangteknikken, men også det grundlæggende i skuespil. Den unge og energiske studerende klarede alle lektioner og eksamener med fremragende karakterer.

Allerede i sit fjerde år blev Varguzova inviteret og accepteret i Operetteatrets personale. Scendebuten var strålende. Den unge kunstner opførte sig professionelt på scenen i operetten "Beauty Contest". Publikum modtog varmt og hilste hende med bifald. Det er vigtigt at understrege, at Svetlana blev accepteret i deres kreds af verdensberømte skuespillerinder, herunder den legendariske Tatiana Shmyga. Fra de første uger blev den nye kunstner inkluderet i de vigtigste repertoire forestillinger.

Personlige liv plot

Varguzovas kreative karriere udviklede sig med succes. I mange år optrådte hun på scenen med den talentfulde skuespiller Yuri Vedeneev. Rygter dukkede endda op i publikum om, at de lever som en familie. Nej, dette er bare en kreativ union. Skuespillerens personlige liv udviklede sig kun ved andet forsøg. I sit første ægteskab med en kollega på scenen levede Svetlana i fem år. Hun fødte en datter, Anna. Da hendes mands jalousi og nagende blev uudholdelig, forlod hun ham simpelthen.

Skuespilleren mødte professoren i jurisprudence på en koncert. Efter et stykke tid begyndte de at leve under samme tag. Mand og kone værdsætter deres forhold. Bag ham er næsten fyrre år at være sammen. Barnebørn glemmer ikke bedsteforældre. Skuespilleren er undertiden inviteret til at optræde og tilbydes moderate gebyrer. Livet går videre.

Anbefalede: