Sådan Indstilles En Guitar Efter Programmet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles En Guitar Efter Programmet
Sådan Indstilles En Guitar Efter Programmet

Video: Sådan Indstilles En Guitar Efter Programmet

Video: Sådan Indstilles En Guitar Efter Programmet
Video: Led Zeppelin Whole Lotta Love Guitar Lesson Guitar Lesson + Tutorial 2024, April
Anonim

Guitaren er det musikinstrument, som næsten alle teenagere drømmer om at lære at spille. At købe en guitar og lære at spille den er en ting, men hvad skal man gøre, hvis instrumentet er forstyrret, hvordan man selv indstiller guitaren i henhold til programmet, hvilke nuancer skal man kende og tage i betragtning, når man indstiller et elektrisk instrument?

Sådan indstilles en guitar efter programmet
Sådan indstilles en guitar efter programmet

Instruktioner

Trin 1

Når man lærer, står en begyndergitarist meget ofte over for problemet med en instrumentforstyrrelse, og han har ingen idé om, hvordan han kan indstille sin guitar. Mange mennesker er nødt til at henvende sig til fagfolk, spørge, spilde tid og penge, og alt arbejdet med at opsætte instrumentet kan udføres selv.

Trin 2

Moderne teknologi gør det hurtigt og nemt at indstille din elektriske guitar i et par enkle trin. Så hvordan du indstiller din guitar ved hjælp af Guitar FX BOX-programmet.

Trin 3

Download Guitar FX BOX-programmet på Internettet, eller køb en licenseret version i butikken. Installer programmet på din computer eller bærbare computer.

Trin 4

Tilslut din elektriske guitar til line (mic) input. Hvis du har en akustisk guitar, skal du også forbinde en mikrofon med den.

Trin 5

Start med at tune din elektriske guitar afhængigt af instruktionerne fra tuneren indbygget i programmet. Tuneren fortæller dig, om du skal hæve eller sænke tonehøjden for en bestemt streng. Følg strengt alle retninger på tuneren, og nyd at spille guitar.

Trin 6

Hvis du ikke kun har brug for at indstille lyden af strengene, men i kombination med forskellige effekter, skal du bruge dette program og udføre følgende trin.

Trin 7

Tilslut din elektriske guitar til din pc eller bærbare computer, og start Guitar FX BOX.

Trin 8

Klik på fanen "opsætning" i det program, der åbnes, og vælg derefter din lyddriver i indstillingerne, og åbn fanen "tuner".

Trin 9

Vælg den streng, der skal indstilles, i det vindue, der vises, klik på knappen "Start tuner". Vent, indtil “ok” vises i tuneren - det betyder, at strengen er tunet. Stil alle strengene efter tur på din egen måde.

Anbefalede: