Hvad Er Jomfruens Natur, Født I Kaninens år

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Jomfruens Natur, Født I Kaninens år
Hvad Er Jomfruens Natur, Født I Kaninens år

Video: Hvad Er Jomfruens Natur, Født I Kaninens år

Video: Hvad Er Jomfruens Natur, Født I Kaninens år
Video: 174th Knowledge Seekers Workshop June 1, 2017 2024, Kan
Anonim

Karakteren af en person er givet individuelle egenskaber og stjernetegn, og protektor for året for hans fødsel i henhold til den østlige kalender. Kombinationen af disse kvaliteter adskiller sig mellem mænd og kvinder.

Pige med en kanin
Pige med en kanin

Først og fremmest er Jomfruen, født i kaninens eller kattens år, en person, der er meget grådig efter viden. Fra den tidlige barndom er hun præget af en tørst efter at læse bøger, studere, kende alle slags. For en sådan person er det vigtigt at udnytte deres evner maksimalt, opsætte forskellige eksperimenter og ikke stoppe et øjeblik i processen med selvudvikling. Disse jomfruer er særligt kendetegnet ved ro, koncentration og stor nøjagtighed, der bliver pedantry, hvilket endda kan betragtes som kedeligt. De vigtigste træk ved Jomfru-kaninen er intolerance over for kaos i alle dens manifestationer, sådan en person er altid klædt, skåret og kæmmet meget pænt.

I Jomfru-kanin er alt fejlfrit og perfekt, men uden unødvendige dikkedarer - evnen til at føre en samtale og opføre sig, manerer, tale, tøjstil, parfume og kosmetik. Der lægges ofte stor vægt på valg af fodtøj og hovedbeklædning.

Feature til kvinder

Rabbit-Virgo er logisk, smart, har stor nøjagtighed og renlighed og kræver det samme fra familie og kolleger. Hun har som regel perfekt orden i alt og overalt - både i sine tanker og ting, både på arbejde og derhjemme. Han udfører arbejdsopgaver med stor præcision og flid og lykkes overalt og i alt takket være en meget høj selvdisciplin og intern organisation. Alle planer, personlige eller tildelte i tjenesten, udføres af hende til tiden og nøjagtigt efter behov. Derfor er Jomfru-kanin altid i god stand - startende med lærere i skolen og slutter med chefer i tjenesten. Hun kan ikke kaldes en karriere, men hun sidder sjældent derhjemme og foretrækker at forsørge sig selv, mens hun ikke tager for meget ansvar.

I sit personlige liv stiller han store krav til partnere, der starter med pænhed og nøjagtighed og slutter med økonomisk uafhængighed og høj intelligens. Det er usandsynligt, at han mister hovedet fra følelser for en mand, idet han henviser til ikke-gensidig sympati og et knust hjerte filosofisk. Dette er en ædel og sund kvinde, der ikke er i stand til at være ond og intriger.

Karakteristisk for mænd

Denne person overrasker med sin klare, ikke-konfliktfulde og blide, rolige karakter, han er ikke særlig aktiv på sit livssfærer og foretrækker selvudvikling frem for fremskridt i samfundet. Han vil være i stand til at vise sig godt som en mellemniveau manager eller som leder af en lille afdeling. Denne person er ikke ivrig efter magt, han er heller ikke interesseret i eksterne manifestationer af luksus, meget højere værdsætter han indre fred og tillid til, at ingen kan forstyrre denne fred.

Denne mands spænding er helt ukarakteristisk, da han er vant til at handle langsomt i henhold til en tidligere udarbejdet plan og gøre alt efterhånden, eftertænksomt. Jomfrukaninen går vild i et ukendt miljø, vil sandsynligvis ikke reagere ordentligt i en nødsituation. Han har en forsigtig og mistroisk holdning til alt nyt, usædvanligt og ukendt.

Jomfrukaninen idealiserer oftest forholdet til det modsatte køn, idet han mentalt tilskriver sådanne træk til sin soulmate og stiller så overdrevne krav, at han som et resultat forbliver alene i lang tid. Gaver vælges normalt klogt, pragmatisk og praktisk, men på samme tid er de ikke nærige, og som et resultat kan disse ting tjene trofast i flere generationer.

Anbefalede: