Hvordan Man Laver En Slikkage

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Slikkage
Hvordan Man Laver En Slikkage

Video: Hvordan Man Laver En Slikkage

Video: Hvordan Man Laver En Slikkage
Video: Annemette Voss - Sådan laver du glasur og kræmmerhus til at dekorere kage 2024, Kan
Anonim

En slikkage er en vidunderlig souvenir til absolut enhver lejlighed. At lave et sådant mirakel er ikke en let opgave, men originalens, skønhed og eksklusivitet af denne gave er det værd.

Hvordan man laver en slikkage
Hvordan man laver en slikkage

Er det nødvendigt

  • - pap
  • - bølgepap
  • - saks
  • - lim
  • - slik
  • - kunstige blomster og blade

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du beslutte, hvilken slags kage du vil lave: tænk over dens form, hvor mange niveauer der vil være i kagen. Skær to former ud af pap (for eksempel i form af en cirkel) til den ønskede størrelse. Skær derefter en strimmel pap, dens bredde skal være lig med slikens længde, og længden skal være omkredsen af den cirkel, du skar ud. Brug tape til at fastgøre alle disse dele for at gøre en rund kasse blank. På samme måde er det nødvendigt at lave en eller flere emner, hvis højde skal være lig med slikens slik, men deres radius er halvt så stor som den tidligere fremstillede æske.

Trin 2

Nu skal du forbinde kagens lag med lim (hvert lag kan limes både midt i det forrige niveau og samtidig flytte dem lidt til kanten).

Trin 3

Derefter pakkes kagen med bølgepap, brug lim til at rette den. Papirets farve er bedst at tage en delikat farve, pastel.

Trin 4

Fortsæt med at indsætte siderne af kagen med slik efter at have fjernet "halerne" med dem og fastgjort dem til indpakningen med tape. Forsøg at fastgøre slik så tæt på hinanden som muligt, og spar ikke lim.

Trin 5

Den mest interessante og sidste fase er kageudsmykning. For at gøre dette skal du bruge kunstige blomster i forskellige størrelser, blade. Bliv kreativ.

Anbefalede: