Gemini Maskot Sten

Indholdsfortegnelse:

Gemini Maskot Sten
Gemini Maskot Sten

Video: Gemini Maskot Sten

Video: Gemini Maskot Sten
Video: CARPologyTV - Обзор оснастки Gemini Tidy Rigs 2024, Kan
Anonim

Mennesker født under Gemini-tegnet er pionerer af natur. De viser interesse for bøger, aviser, elsker at rejse og lære nye ting. Tvillingene har en god evne til sprog, og opfattelsen af enhver information gives dem uden store vanskeligheder. For sådanne mennesker skal sten være beskyttende i naturen og give deres viljestyrke og selvtillid.

Gemini maskot sten
Gemini maskot sten

Instruktioner

Trin 1

Agat

En af de vigtigste egenskaber ved agat er, at det hjælper ejeren med at afsløre sig selv. Denne sten er velegnet til kreative tvillinger, der inspirerer dem til nye retninger, hvor repræsentanten for dette tegn til sidst vil lykkes.

Agat fremmer også stabilitet og ro og hjælper Gemini med at understrege deres styrker og bagatellisere deres svagheder.

Trin 2

Beryl

Denne sten hjælper Gemini i erhvervslivet, forbedrer deres økonomiske situation og er en talisman for den rejsende. Derudover er beryl i stand til at befri repræsentanten for dette tegn fra stress og træthed, og er også en god talisman for de tvillinger, der skal starte deres karriere.

Trin 3

Månen klipper

Dette temmelig sjældne mineral hjælper Gemini med at slappe af, lindre stress og træthed. Stenen hjælper sin ejer med at opnå succes og åbner nye veje for repræsentanterne for dette tegn og forråder selvtillid.

Denne sten er også en tilhænger af kærlighedsforhold, skaber i Gemini en følelse af harmoni med verden omkring ham og hjælper med at afsløre kreative evner.

Anbefalede: