Hvordan Man Tegner Et Fyrretræ

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner Et Fyrretræ
Hvordan Man Tegner Et Fyrretræ

Video: Hvordan Man Tegner Et Fyrretræ

Video: Hvordan Man Tegner Et Fyrretræ
Video: Lær at tegne ET TRÆ | HVORDANTEGNERJEG.DK 2024, April
Anonim

Når man maler et landskab, skal man ikke kun oprette en komposition korrekt, opbygge et perspektiv og tage højde for de særlige forhold ved placeringen af skygger, men også være i stand til at genkende forskellige træarter på papir. Du kan begynde at øve på at tegne træer med et fyrretræ, som både er et simpelt og interessant objekt for en uerfaren kunstner.

Hvordan man tegner et fyrretræ
Hvordan man tegner et fyrretræ

Er det nødvendigt

Blyant, viskelæder på papir

Instruktioner

Trin 1

Start med en stamme, der er lige og ret tynd i fyrretræer, der vokser i skoven eller udendørs. Tegn et meget smalt og langt rektangel i midten af albumarket, tilspidset mod toppen. I en markfyr kan bagagerummet splittes i første kvartal af jorden.

Trin 2

Tegn barkens struktur, som har en ret grov lettelse. Dette kan gøres ved at lave korte, kaotiske streger med en blyant.

Trin 3

Begynd at tegne grenene, der vokser fra fyrretræet næsten vinkelret på stammen. Du skal dog ikke skildre grenene med lige linjer - dette ser unaturligt ud. Tegn ødelagte, bizarre buede linjer, og husk at opdele den store gren i flere mindre, når den bevæger sig væk fra bagagerummet. Husk, at en fyr, der voksede i en skov, er meget forskellig fra en fyrretræ - sidstnævnte har en tæt krone, der starter halvanden til to meter fra jorden, og i en skovfyr er det meste af stammen blottet for grene.

Trin 4

Placer grene ikke kun på siderne af bagagerummet, men også bagpå og foran. Grenene, der er placeret direkte foran bagagerummet, ser ud til at være de korteste og samtidig de tykkeste, og grenene bagpå trækkes muligvis ikke detaljeret og begrænser sig til at skygge med en blyant. Bemærk også, at fyrretræene bliver kortere og tyndere, når de kommer tættere på toppen af træet.

Trin 5

Tegn fyrrenåle. Med faste blyantstræk skal du gå over enderne af grenene, gøre træet "luftigt". Grene, der er langt fra seeren, behøver ikke at tegnes for meget detaljeret - nåle kan simpelthen markeres med skygge. På et gammelt træ kan de nedre grene godt være tørre og bare eller knuste.

Trin 6

Tilføj skygger. Prøv at placere dem korrekt i en retning med fokus på en imaginær lyskilde. Ved at bruge dybere skygge på siderne af bagagerummet kan du vise dens cylindriske form. Skygger fra grenene tilføjer udtryksfuldhed til billedet.

Anbefalede: