Hvordan Man Spiller Jægeren

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Spiller Jægeren
Hvordan Man Spiller Jægeren

Video: Hvordan Man Spiller Jægeren

Video: Hvordan Man Spiller Jægeren
Video: Lær At Spille Guitar | Lektion 1 | - Fingerstilling + Plekter + Temaer 2024, Kan
Anonim

Dette spil er interessant, fordi det kan spilles under reelle forhold, et eller andet sted i naturen. Du har held, hvis der er en skov eller flod i nærheden. Spillet har ikke et strengt defineret scenario, så du kan med sikkerhed vise din fantasi.

Gør dig klar til at jage bytte
Gør dig klar til at jage bytte

Instruktioner

Trin 1

Vælg et sted at spille. Du kan blive båret væk og gå tabt ubemærket i den nærmeste skov. For at forhindre dette i at gå rundt på et lille område på forhånd og blive enige om grænserne for spillet. Gå for eksempel ikke ud over kløften.

Trin 2

Klæd dig ud som en jæger. Du har brug for gode sko, så du ikke skraber fødderne i buskene, når du jager vildt. Jægere har også specielle hatte, der beskytter mod sol og maske på samme tid. Alt tøj skal matche miljøets farve. Hvis du er i en grøn skov, er det tåbeligt at jage i en rød T-shirt. Du skal være iøjnefaldende. Det er nyttigt at have et reb, en kolbe med drikkevand og en lille forsyning med mad med. Der skal også være en spilpose.

Trin 3

Tag jagtudstyr. Det kan være en legetøjspistol med et teleskopisk syn. Hvis der ikke er et sådant syn, skal du have kikkert. Når alt kommer til alt er du nødt til at jage bytte, for dette skal du se langt væk.

Trin 4

Inviter hjælpere. Det er mere interessant at lege med venner. Hver jæger har også en hund. Tag en rigtig eller en legetøj med dig. Hunden skal forstå kommandoerne og ikke skræmme alle dyrene i skoven væk.

Trin 5

Handle efter behov. Der er altid forskellige situationer på jagt. Kom derfor op med, hvad og hvordan det sker. Glem ikke at tage et billede med din bytte i slutningen af spillet.

Anbefalede: