Hvordan Man Laver En Træhytte

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Træhytte
Hvordan Man Laver En Træhytte

Video: Hvordan Man Laver En Træhytte

Video: Hvordan Man Laver En Træhytte
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2024, Kan
Anonim

Platforme, hytter og træhuse er en god hjælp for jægere. Ja, og på en tur eller en lang turisttur kan en sådan ly også være praktisk. For at udstyre en hytte på et træ har du brug for de enkleste materialer og værktøjer samt hjælp fra en partner.

Hvordan man laver en træhytte
Hvordan man laver en træhytte

Er det nødvendigt

  • - stænger
  • - brædder;
  • - grene og kviste af træer
  • - ledning eller reb
  • - wire;
  • - negle;
  • - en hammer
  • - økse.

Instruktioner

Trin 1

Find et sted til en hytte. I nogle tilfælde kan et stort træ med en forgrenet krone blive grundlaget for byggeriet. Men hvis du ikke kunne finde et passende træ, skal du udstyre en hytte på tre eller fire stammer med lille diameter, der står ved siden af hinanden. I dette tilfælde vil hyttens bund have en trekantet form eller en firkant.

Trin 2

Find stærke og pålidelige stænger til bunden af strukturen. Deres diameter skal være stor nok til at bære vægten af to til tre personer. Fastgør polerne vandret til grenene på et træ eller flere træer i den ønskede højde ved hjælp af en hammer og negle. Hvis disse værktøjer ikke er tilgængelige, kan du fastgøre stængerne med en stærk ledning, reb eller ledning. Som et resultat skal du få en rektangulær, firkantet eller uregelmæssig base.

Trin 3

Byg et gulv til hytten. Som et gulv kan du bruge de samme stænger eller forberedte brædder. Gulvet skal være sikkert forankret til rammen med søm, reb eller ledningsnet.

Trin 4

Lav hyttens vægge. De bestemmes af det bygningsdesign, du vælger. Den nemmeste mulighed er at lave et tag, der hviler direkte på gulvet. For at gøre dette har du brug for store og lige grene af træer. Bind strukturens individuelle led sammen og den vandrette øverste højderyg. Fastgør eventuelt den øverste skinne til træets grene for ekstra stabilitet.

Trin 5

Dæk rammen, hvorfra væggene er lavet, med fyrretræer eller grangrene for at beskytte det indre mod dårligt vejr. En af gavlens sidevægge kan gøres døv, hvilket giver en indgang til hytten fra den modsatte side. Når du er færdig med at konstruere hytten, skal du fastgøre trin eller en rebstige til træstammen fra siden af indgangen.

Trin 6

Hvis du bygger en permanent struktur, så prøv at få det til at ligne et rektangulært hus med lodrette vægge og et vandret tag. Dette design er mere rummeligt, men kræver et betydeligt forbrug af materialer.

Anbefalede: