Sådan Klipper Du Med En Maske

Indholdsfortegnelse:

Sådan Klipper Du Med En Maske
Sådan Klipper Du Med En Maske

Video: Sådan Klipper Du Med En Maske

Video: Sådan Klipper Du Med En Maske
Video: SCP СТАЛИ ДЕТЬМИ! Супергерои КАК НЯНЬКИ СИРЕНОГОЛОВОГО! Харли Квинн попала в семью Сиреноголового! 2024, April
Anonim

Der er mange måder at klippe og flytte et objekt i Adobe Photoshop på. En af dem involverer brugen af kommandoen "Maske" og kaldes derfor "maskering". Det bruges oftest, når et komplekst objekt skal skæres.

Sådan klipper du med en maske
Sådan klipper du med en maske

Instruktioner

Trin 1

Åbn det ønskede billede i Adobe Photoshop. Tænd for kanalpaletten (Vindue - kanaler). Gå til fanen kanaler, og opret en ny kanal. For at gøre dette skal du klikke på pilen i hjørnet og vælge Ny kanal. Et nyt lag vises nederst på paletten, det vil blive placeret under RGB, rød, grøn, blå kanal og kaldes Alpha 1.

Trin 2

Gør alle kanaler synlige. For at gøre dette skal du tænde for alle ikonerne med øjnene i firkanterne ud for kanalnavnene. Når du gør dette, bliver dit billede rødt, som om det var dækket af rød gennemsigtig film.

Trin 3

Vælg alfakanalen 1. Tag penselværktøjet, vælg hvidt og begynd at male over hele billedområdet undtagen det, du vil skære ud. Prøv at male det jævnt. Hvis du har problemer med at holde grænserne, skal du bruge værktøjet Lasso. Hvis du trak den forkerte linje, skal du vælge sort i stedet for hvid på paletten og rette billedet. Derudover kan du altid fortryde den sidste handling med kommandoen ctrl + z eller Rediger - Fortryd. Ved hjælp af en børste med bløde kanter kan du vælge et objekt, så det har slørede kanter.

Trin 4

Vælg nu det ønskede objekt. For at gøre dette skal du klikke på det stiplede ikon nederst i kanalvinduet. Objektet er fremhævet. Kopier det. For at gøre dette skal du trykke på ctrl + c eller vælge kommandoen Rediger - Kopi. Opret derefter et nyt lag (Lag - Nyt lag), og tryk på ctrl + v. Nu har du det ønskede objekt på et nyt lag. Du kan gøre bundlaget (Backgroung) usynligt eller helt slette, så det ikke forstyrrer.

Trin 5

Gem det resterende lag som PSD, så du senere kan bruge det til at indsætte i andre billeder. Du kan straks trække det skårne objekt til et andet billede. For at gøre dette skal du bare trække det med musen.

Anbefalede: