Placeringen Af chakraerne På Menneskekroppen

Indholdsfortegnelse:

Placeringen Af chakraerne På Menneskekroppen
Placeringen Af chakraerne På Menneskekroppen

Video: Placeringen Af chakraerne På Menneskekroppen

Video: Placeringen Af chakraerne På Menneskekroppen
Video: SANAR y DESBLOQUEAR CHAKRA SACRO ☯ Mantra / Canto 'VAM' para EQUILIBRAR el Segundo Chakra - 417Hz 2024, April
Anonim

Ifølge østlig lære er chakraer de vigtigste energicentre i menneskekroppen. Åbningen af chakraerne og deres harmoniske arbejde tillader ikke kun at opretholde et godt helbred, men også at erhverve mange talenter og evner. For at målrettet arbejde med chakraer skal du kende deres placering og formål.

Placeringen af chakraerne på menneskekroppen
Placeringen af chakraerne på menneskekroppen

Specialister i orientalsk medicin og spirituel praksis tæller snesevis af chakraer i en person. Men de vigtigste er syv, det er på deres arbejde, at en persons helbred og talenter, hans åndelige egenskaber afhænger.

De vigtigste chakraer i den menneskelige krop

Chakraer tilhører en persons energikrop, mens de projiceres på det fysiske. Traditionelt tælles chakraer fra bunden op, fra den første til den syvende.

Muladhara - placeret på det laveste punkt i kroppen lige bag kønsorganerne. Dette chakra er forbundet med kundalini-energi, koncentration om mooladhara giver sundhed og lang levetid. Farven på mooladhara er rød.

Svadhisthana er chakraet med seksuel energi. Placeret på niveauet af halebenet. Ansvarlig for en persons seksualitet og immunsystemets funktion. Orange farve.

Manipura er livskraftchakraet. Det projiceres på solar plexus. Påvirker en persons viljeegenskaber, niveauet af hans energi. Derudover regulerer det fordøjelseskanalen. Chakrafarven er solrig, gul.

Anahata er hjertechakraet, det er også kærlighedens chakra. Placeret på brystniveau styrer det hjertets og kredsløbets arbejde. Det er forbundet med egenskaber som kærlighed, venlighed, barmhjertighed. Chakra farve er grøn.

Vishuddha er halschakraet. Det er placeret i halsen, i bunden af nakken. Ansvarlig for arbejdet i åndedrætsorganerne og skjoldbruskkirtlen. Vishudha er forbundet med en persons evne til at tale, opfatte og behandle information. Chakrafarven er blå.

Ajna er det tredje øje-chakra. Lokaliseret mellem øjenbrynene. Ansvarlig for nervesystemets arbejde. Derudover er evnen til clairvoyance traditionelt forbundet med ajna. Chakrafarven er blå.

Sahasrara er kronechakraet, der ligger over hovedet. Det betragtes som det vigtigste chakra, en strøm af indgående vital energi passerer gennem det. Ansvarlig for en persons åndelighed, hans evne til at kende sandheden. Dens åbning tager en person til et helt nyt åndeligt niveau. Chakrafarven er lilla.

Åbning af chakraerne

I en harmonisk udviklet talentfuld person er alle chakraer åbne og fungerer meget harmonisk. Det er gennem chakraerne, at forbindelsen til forskellige subtile eksistensplaner udføres - hvis nogle chakraer er lukket, er evnerne på dette niveau utilgængelige. Derfor er det vigtigt at åbne chakraerne for at harmonisere deres arbejde.

Traditionelt åbner chakraerne fra bunden op, fra den første til den syvende. Denne metode har en ulempe - efter åbningen af de tre nederste chakraer modtager en person ikke kun alle de talenter og muligheder, der ledsager dem, men åbner også for de tilsvarende energier, nogle gange meget aggressive.

Der er en anden mulighed - åbningen af chakraerne fra toppen til bunden. I dette tilfælde gennemarbejdes chakraerne på det øverste niveau først, hvorefter en naturlig nedstigning ned til chakraerne af livskraft, seksuel energi og kundalini-energi udføres. I dette tilfælde har en person allerede en stærk åndelig base, så en kollision med kraftige aggressive energier i de lavere chakraer vil ikke skade ham.

Uanset den valgte mulighed foretages chakraåbning bedst under vejledning af en erfaren mentor.

Anbefalede: