Levon Vardanyan: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Levon Vardanyan: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Levon Vardanyan: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Levon Vardanyan: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Levon Vardanyan: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: Рубен Варданян: «Мы создаём будущее сегодня» / Ruben Vardanyan: "Today, we create the future" 2024, April
Anonim

Levon Vardanyan er en russisk musiker, komponist, producent, vokalist, guitarvirtuos. Han var flydende i karate og alle typer kantede våben.

Levon Vardanyan
Levon Vardanyan

Biografi

Tidlig periode

Levon Gumedinovich Vardanyan blev født i Jerevan den 12. december 1958. Drengen var 4 år gammel, da hans forældre besluttede at flytte til Mytishchi. Det meste af Levons barndom og ungdom gik der.

Min far var lærer, så han tog uddannelse meget alvorligt. Jeg sendte min søn til en musikskole i klaverklassen. Senere blev Vardanyan Jr. interesseret i at spille guitar. Han gav praktisk talt aldrig slip på instrumentet. Jeg begyndte at skrive sange. En af de første kompositioner handlede om vandrende kunstnere. I årenes løb blev sangen et hit.

Billede
Billede

Karriere

I 1976 kom Levon Vardanyan ind i Kuibyshev IISS. Jeg valgte en specialitet langt fra kreativitet. I 1982 dimitterede han fra en uddannelsesinstitution, blev civilingeniør. Levon opgav ikke at lave musik. Han spillede i amatørgrupper.

I 1982 trådte han ind i popafdelingen ved Gnessin Music College. I sin fritid spillede han i instrumentalensemblet "Muzyka", gruppen "Six Young", vokalholdet "Mari".

Billede
Billede

I 1984 gik han på turné med ensemblet "Hello Song", som blev produceret af Igor Matvienko.

Et par måneder senere oprettede Levon sin egen gruppe "Kiosk". Det varede ikke længe. Vardanyan har indspillet 3 album i pop-stil. De blev gentaget i hele Sovjetunionen.

Hans sang "Balloon" lød på alle dansegulve. Derefter indså musikken, at han var blevet berømt.

Billede
Billede

I samme periode dukkede klip til sangene "I Will Go to the Village", "Weather Forecast" på Channel One.

Levon blev inviteret til den populære gruppe "Merry Boys". Han mødte ikke til auditionen på grund af den store arbejdsbyrde, men han sendte producenten en optagelse af "Wandering Artists". Vardanyan blev inviteret til at tage på turné til Finland den næste dag. Kunstneren nægtede.

I 1987 ændrer vokalisten sit repertoire, bevæger sig væk fra popmusik, styrter ned i rock. Det var Levon, der skød den første horrorvideo i Sovjetunionen til sangen "Brownie". Med støtte fra Vlad Listyev dukkede han op i Vzglyad-programmet. Hele Unionen så "brownie".

Vardanyan opretter en ny gruppe. Giver hende navnet "Parade". Turen går godt.

Et nyt magnetisk album "Dog's Life" udgives. Det øger antallet af beundrere af musikerens talent.

Billede
Billede

Ud over musik elskede Levon sport fra sin ungdom. Han ejede et "sort bælte" i karate og håndterede dygtigt alle typer kantede våben.

I 1989 blev Vardanyan såret under træning. Kunstneren blev lammet. Det var kun muligt at besejre sygdommen efter få år.

Han vendte tilbage til musik igen. I 1997 indspillede han albummet "Stung". Det blev kun værdsat af ægte rockelskere.

I 1999 skrev Levon mere end halvdelen af sangene på Hallelujah-albummet til Vyacheslav Medyanik.

Der var en pause i karrieren. Kunstneren skrev meget materiale og skabte CHERVI-gruppen. Et nyt album er udgivet, som er blevet multi-platin.

Kunstneren gik

Indtil 2015 arbejdede Levon Vardanyan på et nyt album, men formåede ikke at frigive det. Kunstneren døde den 5. januar 2015. Han er begravet på Khovrinsky kirkegård i Moskva-regionen.

Anbefalede: