Andrey Bill: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Andrey Bill: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Andrey Bill: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Andrey Bill: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Andrey Bill: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: ПОЮ НЕ ГОЛОСОМ, А СЕРДЦЕМ (SUB) 2024, April
Anonim

Andrey Bill er en berømt popsanger, lærer, showman, USSR-mester i sport, sejlermester. I løbet af sin kreative karriere blev han tildelt titlen Honored Artist of the RSFSR. Deltog i konkurrencerne "Jurmala-89", "Magic Crystal". Han er rektor-koordinator for State School of Variety and Jazz Art samt art director for Institute of Contemporary Art.

Andrew Bill
Andrew Bill

I dag optræder Andrei Bill ikke ofte på koncerter. Han er involveret i mange undervisningsaktiviteter og leder efter unge talenter til at deltage i konkurrencer.

Kreativ måde og karriere

Andrey blev født i 1960 i byen Omsk. Efter eksamen fra skolen gik den unge mand ind på fakultetet for historie ved Moskva State University og gik samtidig ind for professionel sport. Derudover var Andrei seriøst glad for musik, og straks efter at have afsluttet sin militærtjeneste gik han for at få en uddannelse på den berømte "Gnesinka" ved Variety Department.

For at forsyne sig med boliger og tjene penge havde Andrei brug for et job. Så den unge sanger blev tvunget til at tjene nogle penge i Moskva som en portner, der på det tidspunkt blev forsynet med en servicelejlighed. Han ryddede gaderne i centrum af hovedstaden og blev konstant tvunget til at skjule sig for møder med sine kolleger på Mosconcert og VIA "Gode stipendiater", som han samarbejdede med i disse år.

Sangerens kreative biografi begyndte med "Telefon" musikalske gruppe, arrangeret af ham i 1987. Samme år deltog Bill i popsangerkonkurrencen, og et år senere blev han vinder af "Magic Crystal".

I 1989 blev Bill en af vinderne af "Jurmala-89", og der blev han for første gang tæt bekendt med Laura Quint, en populær komponist, der senere blev hans kone. Efter festivalen optrådte Andrei på teaterscenen for første gang og sammen med V. Leontiev, L. Dolina og P. Smeyan spillede de i rockoperaen "Giordano".

Et år senere begyndte den allerede berømte sanger aktivt at turnere landet og deltage i mange tv-projekter. Hans kone, Laura, skrev sange til Andrey, som hurtigt blev populære. Mange husker stadig godt Bills repertoire og sange: "Den brilleglas mand", "Åh, San Remo!", "Du er den smukkeste."

Bill arbejdede meget på tv og var vært for børneprogrammer og musikkonkurrencer.

Omgivet af talentfulde børn beslutter Andrey at åbne et netværk af skoler og uddannelsesinstitutioner for begavede børn i hele Rusland. Han blev initiativtager og en af grundlæggerne af den all-russiske børnekonkurrence "Stemmer fra det XXI århundrede" og yder et stort bidrag til udviklingen af materialer og skabelsen af metoder til undervisning af børn pop-kunst.

I dag bruger Andrei meget tid på unge talenter, idet han er lærer ved Institut for Moderne Kunst, på Pop- og Jazzkunstskolen og ved Musical Frigate-organisationen. Han fører også tilsyn med børnekonkurrencer i Skt. Petersborg, Jekaterinburg og Veliky Ustyug.

Personlige liv

Andrei forsøgte at etablere sit familieliv flere gange.

Bills første kone var sanger; de mødtes, da Andrei kun var 19 år gammel. Ægteskabet var kort og varede kun halvandet år. Fra denne union forlod Andrei en datter, der i dag arbejder som læge i Omsk.

Andrei husker ikke engang sin anden kone, men det tredje ægteskab gjorde ikke kun sangeren selv lykkelig, men også hans valgte, der blev en fantastisk kvinde og vidunderlig komponist Laura Quint. De var ikke engang flov over den store aldersforskel, og Laura finder efter flere mislykkede ægteskaber sit møde med Andrey skæbnesvangert.

Anbefalede: