Yuri Lores: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Yuri Lores: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Yuri Lores: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Yuri Lores: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Video: Yuri Lores: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv
Video: all character in Yuri Simulator Introduction video 2024, April
Anonim

Forfatterens sang for den sovjetiske intelligentsia var en slags udløb. Midt i deres sammenkomst førte de heftige debatter om, hvem der er vigtigere for moderlandet: sangtekster eller fysik. Yuri Lores var ikke den sidste vovede i denne klasse.

Yuri Lores
Yuri Lores

På en poetisk bølge

Den fremtidige sangskriver blev født den 29. oktober 1951 i en almindelig sovjetisk familie. Forældre boede i byen Klyazma nær Moskva. Far, en deltager i den patriotiske krig, arbejdede som bygherre. Mor underviste i litteratur i skolen. De boede, som alle naboer og slægtninge, ikke rige. Jeg var nødt til at spare på alt. Nej, familien sultede ikke. Det er bare, at branchen endnu ikke har taget tilstrækkeligt tempo. Som barn så Yuri Lores filmen "The House I Live In" og besluttede bestemt, at han i fremtiden ville blive geolog.

Yuri studerede godt i skolen. Han elskede litteratur og geografi. Jeg lyttede til radiotalerne fra kultdigterne Voznesensky, Yevtushenko, Akhmadulina, Rozhdestvensky. Der er intet overraskende ved, at en teenager, der modnes i et sådant miljø, begyndte at engagere sig i kreativitet. De første rimede linjer, der blev bevaret til historien, blev skrevet i 1963. I 9. klasse lærte drengen at spille guitar. Og samtidig skrev han sin første sang "Bouquet of Autumn Leaves".

Kreative ruter

Efter at have modtaget en specialuddannelse i 1974 arbejdede Lores samvittighedsfuldt i sin specialitet. Hans professionelle karriere gik godt, men hans lange ophold på ekspeditioner skabte alvorlige ulemper. Ja, i Taiga Outback, efter en hård dags arbejde, gider ingen at tilføje poesi og komponere musik. Der er dog heller ikke noget anstændigt publikum. I slutningen af 70'erne optræder Yura Lores regelmæssigt ved adskillige konkurrencer og festivaler.

Du kan kun præsentere dine sange for målgruppen om vinteren. Om sommeren går geologer til "marken", hvor der udføres efterforskningsarbejde. Det er om sommeren, i begyndelsen af juli, at alle førende og almindelige sangskrivere samles til den berømte Grushinsky-festival. Sange høres på den høje Volga-kyst, og geologen Lores borer brønde på bredden af den polære Indigirka-flod. Jeg måtte dele med geologi.

Personlige liv plot

Da Sovjetunionen kollapsede i begyndelsen af 90'erne, gik mange kreative personligheder under et stort lands murbrokker. Yuri Loris måtte også gennem en vanskelig periode. Men der var kendere af hans værker, og forfatteren blev tiltrukket af koncertaktiviteter. Den tidligere geolog har holdt koncerter i USA, Israel og landene i Den Europæiske Union. I Rusland indspillede han flere diske. Loris blev inviteret til GITIS for at afholde seminarer i forfatterens sangworkshop.

Yuri Lvovichs personlige liv udviklede sig kun fra det andet opkald. Det første ægteskab brød sammen af en triviel grund: konen tålte ikke de lange afsked. For anden gang giftede Yuri sig med Elena Gurfinkel. Mand og kone tilhører samme værksted. Guitar og forfatteres sang forener et par. To døtre er vokset op i familien. Hvordan deres skæbne vil blive, vil tiden vise.

Anbefalede: