Boris Galkin: Biografi Og Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Boris Galkin: Biografi Og Personlige Liv
Boris Galkin: Biografi Og Personlige Liv

Video: Boris Galkin: Biografi Og Personlige Liv

Video: Boris Galkin: Biografi Og Personlige Liv
Video: Пока все дома в гостях у Галкиных (Владислав Галкин) 2024, April
Anonim

På nuværende tidspunkt kender kendere af biograf fra alle generationer den legendariske kunstner Boris Galkin, der har bragt en række fremragende film til Golden Fund-samlingen. Alle er godt opmærksomme på hans arbejde ikke kun som en succesrig teater- og filmskuespiller, men også som instruktør. Og i dag har denne talentfulde person vundet indenlandske fans hjerter med sine musikalske kompositioner.

Et åbent ansigt er en åben sjæl
Et åbent ansigt er en åben sjæl

Den berømte kunstner fra sovjetisk og russisk teater og biograf, realiseret som en succesrig skuespiller, manuskriptforfatter, instruktør, producent, sanger og komponist, er kendt over hele landet i dag. Boris Galkin personificerer en hel æra af sovjetisk biograf og betragtes med rette som en af de "sidste mohikanere" fra den ældre generation af russiske kunstnere.

Kort biografi om Boris Galkin

Den fremtidige kunstner blev født i Leningrad den 19. september 1947 i en simpel familie. Hans far var en skomager og hans mor var sygeplejerske. Imidlertid taler et direkte forhold til feltmarskal Mikhail Kutuzov bind om aristokratisk arvelighed. Lige siden barndommen, som Boris tilbragte i sportsklubber og i teatret bag kulisserne (hans far arbejdede som skomager på opera- og balletteatret) i Riga, viste drengen sig som en målrettet og åben person. Forresten blev han sølvmedalje i Letland i sambo.

Derudover måtte den unge mand i seniortrinnene på gymnasiet beskæftige sig med det "voksne" liv, da hans slægtninge ikke kunne give ham den rette materielle støtte. Arbejdet med en teaterbelysning, gartner og sømand forhindrede imidlertid ikke det unge talent i regelmæssigt at deltage i K. G. Titovs skuespilstudie.

Og så udvikler Boris kreative biografi allerede i Moskva, hvor han går ind i teaterskolen opkaldt efter V. I. Shchukin til løbet af Vera Lvova. Der var hans medstuderende Leonid Filatov og Alexander Kaidanovsky.

Efter eksamen fra universitetet var kunstnerens karriere forbundet med Theatre of Satire, Taganka, Mayakovsky, Pushkin, Mossovet, Novgorod Drama Theatre. I sidstnævnte debuterede Galkin som instruktør. Han fik sin anden uddannelse i instruktionskurser på GITIS.

Han er også kendt for sit tv-arbejde i programmet "Serving the Fatherland!", Som han har vært vært siden 2003. Men kunstneren fik stadig toppen af sin popularitet i biografen. I en alder af 15 medvirkede han i sin første film, Shore Leave. Mens han studerede på dramaskolen, måtte han optræde i en række film, blandt hvilke jeg især vil fremhæve "Kærlighedens slave", "I zonen med særlig opmærksomhed" og "Hjemme blandt fremmede, en fremmed blandt venner."

Billedet af en viljestyrke blev meget realistisk spillet i mere end fyrre film, blandt hvilke de mest berømte var "Landing Dad", "Return Move", "Pensioneret", "Waiting for Oberst Shalygin". Men det er ikke kun folks roller i uniform, der tiltrækker kunstneren. Hans filmografi inkluderer eventyrfilmen "Captain Sovri-Head", komedien "The Journey Will Be Pleasant", musikalen "Blue Carbuncle".

Indtil for nylig modtager skuespilleren Boris Galkin i gennemsnit 3-4 roller om året, hvilket taler meget om hans professionelle relevans.

Kunstnerens personlige liv

Boris Galkins tre ægteskaber trådte ind i skatkammeret for hans familielivshistorie. Irina Pechernikova var kunstnerens kone i 6 år. Efter afsked uden børn forblev de venner. Derefter udførte kunstneren Elena Demidova i mere end 30 år rollen som familiens ildsted. Vladislav Galkin blev adopteret af ham i netop dette ægteskab.

I 2013 giftede Boris sig med popsanger Inna Razumikhina, som han mødte på Brest Film Festival. Det var hans nuværende kone, der hjalp ham med at frigive to professionelle albums "Out of Schedule Flight" og "For Moderens Ære og Ære."

Anbefalede: