Sådan Vælger Du En Børnecykel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Børnecykel
Sådan Vælger Du En Børnecykel

Video: Sådan Vælger Du En Børnecykel

Video: Sådan Vælger Du En Børnecykel
Video: Sådan vælger du den rigtige krankboks til din cykel - Firkantet krankboks 2024, April
Anonim

Valget af en børnecykel bør tilnærmes næsten mere omhyggeligt end valget af en voksen model. Barnet skal kunne lide cyklen og overholde alle sikkerhedsstandarder og ikke være et køb i en sæson.

Sådan vælger du en børnecykel
Sådan vælger du en børnecykel

Instruktioner

Trin 1

Børnes cykler er forskellige i hjuldiameter og er designet til barnets passende alder og højde. Cykler til de små har hjul med en diameter på 12-14 tommer, og teenagemodeller har 20-24 tommer.

Trin 2

Det er praktisk at køre et barn i alderen et til to år på specielle trehjulede cykler udstyret med et højt håndtag bag babyens ryg. I sådanne cykler skal du være opmærksom på bekvemmelighed set fra en voksnes synspunkt: håndtaget skal have en passende længde, helst justerbart, let at dreje. Sådanne cykler er ofte udstyret med et specielt kurv-sæde (barnet sidder som i en sikker gynge, benene skubbes gennem specielle huller), som let kan fjernes, hvis det ønskes. Da disse cykler er designet til meget små børn, har de ofte en primitiv musikalsk enhed. Kontroller hvilke ringetoner producenten tilbyder, så de ikke generer babyen eller dig.

Trin 3

Hvis du vælger en cykel til et lille barn, skal du kigge efter ekstra hjul, der skal være lette at adskille, når barnet lærer at køre på to hjul. Kontroller samtidig, hvor højt sædet og styret kan stige, så kan cyklen betjene barnet i mere end et år. Derfor er det bedst at købe en cykel, der i øjeblikket har den laveste sadelposition for barnet.

Trin 4

Uanset om du vælger en cykel til et barn eller en teenager, skal du være opmærksom på dens lethed og dimensioner. En fancy trehjulet cykel kan tage halvdelen af din gang og være svært for et barn at bevæge sig.

Trin 5

Du bør ikke købe cykler med en diameter på 18 tommer - pålidelige producenter fremstiller normalt ikke sådanne modeller, så det vil sandsynligvis være et eksempel på et kinesisk produkt af lav kvalitet.

Anbefalede: