Hvad Kan Der Laves Af En Flaske

Indholdsfortegnelse:

Hvad Kan Der Laves Af En Flaske
Hvad Kan Der Laves Af En Flaske

Video: Hvad Kan Der Laves Af En Flaske

Video: Hvad Kan Der Laves Af En Flaske
Video: Wang Fu blev forelsket i Chloe?! Fra den gamle blev ung og lavet venner med Hawk Moth! 2024, Kan
Anonim

For elskere af anvendt kunst vil en almindelig plast- eller glasflaske være det ideelle grundlag for implementeringen af deres kreative ideer. Denne spændende aktivitet vil ikke kun oplyse den gratis fritid, men også dekorere dit hjemindretning med originale dekorative elementer.

Hvad kan der laves af en flaske
Hvad kan der laves af en flaske

Et glas eller en plastflaske til en kreativ person er længe ophørt med at være en tom beholder. Hun kan altid finde en værdig brug i husstanden efter at have lavet ikke kun en original, men også en meget nyttig enhed eller håndværk.

Håndværk fra glasflasker

At arbejde med glas kræver meget omhu og præcision for at undgå utilsigtede snit og skader. Formen på en glasflaske kan vise sig at være meget ikke-standard, hvilket yderligere vil udvide den kreative fantasiflugt. Først og fremmest skal flasken klargøres til dekorationsprocessen ved at fjerne alle etiketter fra den og forsigtigt fjerne limspor. Glasoverfladen skal affedtes, ellers vil det være vanskeligt at dekorere. For at gøre dette skal det enten skylles under rindende vand med ethvert vaskemiddel eller tørres af med en alkoholopløsning.

Den kreative fornyelse af en glasflaske bestemmes stort set af mesteren selv. For eksempel har kendere af decoupage mulighed for at forfine det ved hjælp af papirservietter med et spektakulært billede. Malerelskere kan drage fordel af farvede glasmalinger ved at male et ægte kunstværk på glasoverfladen. En flaske fyldt med lag af flerfarvet flodsand eller endda semulje af forskellig tykkelse viser sig at være ikke mindre original. Ejere af forstæder vil være i stand til at designe et helt glashegn.

Det andet liv af plastflasker

En almindelig plastflaske åbner ikke mindre plads til kreativitet og fantasi. Det er let at håndtere - under påvirkning af temperaturen kan plasten let deformeres. Ofte bruger elskere af anvendt kunst toppen med en hals eller”blomst” bunden af flasken. Originale lamper, blomsterpotter og vaser eller spektakulære sommerfugle er blot nogle få af, hvad der kan gøres med fleksibel plast.

Ved at skære flasken i længderetningen kan du tilpasse den til at dyrke græs til din elskede kat. På tærsklen til nytårsfesten vil det være let at bygge en sød miniaturegran, og en blomsterhave lavet af "planter" af plast vil bestemt ikke gå ubemærket hen.

Det er umuligt at beskrive alle anvendelser af tomme plast- og glasflasker - kreativitetspotentialet kan være så ubegrænset. Selv efter kun at have vist en lille brøkdel af fantasi, er det muligt at skabe et ægte mesterværk af anvendt kunst ud fra et materiale, der er umærkeligt ved første øjekast.

Anbefalede: