Hvordan Man Laver En Penge Talisman

Hvordan Man Laver En Penge Talisman
Hvordan Man Laver En Penge Talisman

Video: Hvordan Man Laver En Penge Talisman

Video: Hvordan Man Laver En Penge Talisman
Video: Mads Langer - Tag mig med | Theo u0026 Den Magiske Talisman | DR1 2024, Kan
Anonim

Hver nation har sin egen pengetalisman. Slaverne hænger en hestesko over døren, og kineserne køber en frø med tre ben og en mønt i munden. Men det er ikke kun objektet, der betyder noget, men også dets energi. For at talismanen kan tiltrække penge og forbedre ejerens økonomiske situation, skal du lave det selv.

Hvordan man laver en penge talisman
Hvordan man laver en penge talisman

Talismanen kan være lavet af sten, træ, mønter, stearinlys eller tråde. For eksempel kan du selv sy en pose penge.

For at gøre det skal du bruge stof, grønne tråde og et bånd, mønter, eukalyptusolie, kamille eller rosenblade. Først syr vi en lille pose. Du skal kun bruge grønne tråde, fordi denne farve symboliserer økonomisk trivsel.

Vi smører hver mønt med olie og lægger den i en pose, hæld kronblade der. Du kan også tilføje en kvist valnød eller cedertræ. Bind posen med tape og hæng over en dør eller et ur.

For at en pengeamulet virkelig skal tiltrække penge, skal den oplades korrekt. Den nemmeste måde er ved hjælp af dit sind. Når du laver en amulet, skal du hele tiden tænke på dit ønske eller en stor sum penge, så hold talismanen i dine hænder hver dag i flere uger.

Den voksende måne hjælper med at oplade talismanen. Det skal placeres under måneskin, hvilket vil bringe amuletten styrke og øge dens magt.

Hvis du ikke har tid til at tjene penge, kan du simpelthen finde en talisman. Det kan være en regning, fortrinsvis en stor pålydende værdi. Vær opmærksom på regningen og antallet af regningen. Serien skal matche de første bogstaver i dit efternavn og fornavn eller for- og mellemnavn. Og tallet er med de sidste to cifre i dit fødselsår. For eksempel, hvis du blev født i 1985, så søg efter 85 i nummeret.

Når du har fundet den regning, du ønsker, skal du opbevare den et afsondret sted og aldrig spilde den. Det er en stærk talisman, der vil tiltrække en masse cash flow og hjælp i din karriere.

Anbefalede: