Hvilken Slags Kjole Kan Sys Af Tykt Stof

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Slags Kjole Kan Sys Af Tykt Stof
Hvilken Slags Kjole Kan Sys Af Tykt Stof

Video: Hvilken Slags Kjole Kan Sys Af Tykt Stof

Video: Hvilken Slags Kjole Kan Sys Af Tykt Stof
Video: ПЛАТЬЯ С ALIEXPRESS//20 моделей 2024, Kan
Anonim

Hvis du beslutter at sy en kjole af et tæt stof, skal du nøje overveje stilen på det fremtidige outfit, da det ikke anbefales at sy tøj med mange folder og pile af et materiale med en tæt struktur. Stilen skal være enkel og elegant på samme tid.

Hvilken slags kjole kan sys af tykt stof
Hvilken slags kjole kan sys af tykt stof

Instruktioner

Trin 1

Du kan sy en stilfuld frakke-kjole fra tæt jacquard. Vælg modeller med en høj halsudskæring, der holder formen godt på grund af stoffets struktur. For en frakkekjole anbefales det at vælge en stil med et minimum af detaljer.

Trin 2

Lakonisk stil og struktureret tæt stof er uundværlige egenskaber ved en moderigtig efterårskjole. Den lige snitmodel med trekvartærmer er en god idé til en kjole i forretningstil. Et sådant tøj kan sys af "jakkesæt" uldstof i en blød neutral skygge. Vælg uld i beige, lysegrå, mælkeagtig farve. Disse nuancer er nemme at parre med stilfulde, dristige tilbehør for at skabe et trendy og elegant look.

Trin 3

Du kan sy en skjortekjole af tykt denim. Fordelen ved dette outfit er, at det er velegnet til kontoret og til en dato og til en fest med venner. Med en skjortekjole kan du oprette en lang række sæt, der kombinerer det med lædertilbehør eller kombinerer med luksuriøse pelsveste.

Trin 4

En anden mulighed for et outfit, der kan sys af tykt stof, er en hættetrøje. Denne stil er god, fordi den passer perfekt til næsten enhver figur. Kjolens løse snit skjuler forsigtigt ufuldkomne hofter og voluminøs talje. Når du vælger et stof, må du ikke begrænse dig til begrænsede farver og neutrale nuancer. En hættetrøje kan være lys og elegant. Til denne stil er viskose, uld eller tyk bomuld velegnet.

Trin 5

Når du vælger stilen på en kjole lavet af tæt stof, skal du være opmærksom på A-line-modellerne. Sådanne kjoler med lange ærmer og brede massive manchetter ser godt ud.

Trin 6

Du kan sy en elegant kappe kjole af tæt stof, der visuelt modellerer silhuetten. På en almindelig kjole kan du lave kontrasterende indsatser på siderne og på ærmerne. Disse elementer giver dig mulighed for at fremhæve taljen og visuelt gøre figuren mindre.

Trin 7

Du kan sy en stilfuld sweaterkjole af tæt tekstureret strik. Denne kjole ser især godt ud på slanke og høje piger. Du kan supplere dette outfit med et lyst bælte eller massive smykker.

Anbefalede: