Sådan Tilføjes Musik Til Din Film

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Musik Til Din Film
Sådan Tilføjes Musik Til Din Film

Video: Sådan Tilføjes Musik Til Din Film

Video: Sådan Tilføjes Musik Til Din Film
Video: Hotel Transylvania 3 (2018) - Dracula vs. the Kraken Scene (9/10) | Movieclips 2024, Kan
Anonim

For at ændre lydsporet til en film behøver du ikke gå for at studere for at være lydtekniker. Det er nok at have Sony Vegas-programmet ved hånden og færdighederne til at arbejde med dette program.

Sådan tilføjes musik til din film
Sådan tilføjes musik til din film

Instruktioner

Trin 1

Start Sony Vegas, og åbn den påkrævede fil: Klik på menupunktet Filer> Åbn (eller brug Ctrl + O-genvejstasterne), vælg filmen og klik på Åbn. Filen vises på den såkaldte tidslinje (engelsk tid - "tid", linje - "linje") - et område med en tidslinje i bunden af programmet. Antallet af lag, der vises på tidslinjen, afhænger af, hvor mange spor filmfilen indeholder. Ikke desto mindre skal der være mindst to spor: med video og lyd.

Trin 2

Alle spor af filen, der er indlæst i programmet, er grupperet som standard, dvs. er en. Med andre ord, hvis du nu prøver at slette et lydspor, skal du slette videosporet sammen med det. Derfor er det nødvendigt at adskille dem fra hinanden.

Trin 3

Vælg et lydspor ved at klikke på det med venstre museknap. Adskil det nu. Dette kan gøres på to måder. Højreklik først på det, og vælg Gruppe> Fjern fra i rullemenuen. For det andet og hurtigere skal du bare trykke på U på dit tastatur.

Trin 4

Slet sporet. Dette kan også gøres på flere måder. Først: klik på hovedmenupunktet Rediger> Slet. For det andet skal du højreklikke på sporet og vælge Slet. For det tredje: tryk på Slet på dit tastatur. Alternativt kan du bare slå lydsporet fra ved at klikke på knappen Lydløs på venstre side af sporet i indstillingspanelet. Hvis der er flere lydspor, skal du gøre det med dem alle. Du skal nu kun have videosporet på tidslinjen.

Trin 5

Føj den nødvendige musik til programmet på samme måde som beskrevet i første trin. Musiksporet vises på tidslinjen. For at synkronisere musiksporet med videoen skal du flytte det til venstre og højre med musen. Selve videosekvensen kan flyttes på samme måde.

Trin 6

For at gemme resultatet skal du klikke på Filer> Gengiv som menupunkt i feltet Gem som type, vælg det ønskede format til den endelige video (hvis du klikker på knappen Brugerdefineret, kan du finde yderligere indstillinger for dette format), angiv navnet, sti og klik på Gem.

Anbefalede: