Sådan Aktiveres "Truckers"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres "Truckers"
Sådan Aktiveres "Truckers"

Video: Sådan Aktiveres "Truckers"

Video: Sådan Aktiveres
Video: Indbrud 2 2024, April
Anonim

I dag er det ret vanskeligt at finde en spiller, der ikke har hørt noget om en sådan trilogi som Truckers. Den sidste del af denne serie var den mest forventede, og udviklerne satsede maksimalt og glemte ikke et godt beskyttelsessystem mod diskkopiering.

Sådan aktiveres
Sådan aktiveres

Er det nødvendigt

En computer med en internetforbindelse

Instruktioner

Trin 1

Umiddelbart er det værd at henlede opmærksomheden på, at hovedbetingelsen er tilstedeværelsen af en åben internetkanal. Hvis det er fraværende, bliver aktiveringen af spillet umulig. I øjeblikket er der 2 versioner af solgte diske: med en licenskode på emballagen (boksen) på disken og med en kode i en tekstfil inde i selve disken. Så tjek om du har denne kode. I dets fravær kan vi trygt tale om en piratkopi.

Trin 2

I nogle tilfælde er det fornuftigt at bestille en nøgle online. Således kan du endda bruge det originale diskbillede, der er downloadet fra Internettet. Når du har gennemført ordren, skal du ikke glemme at kontrollere din e-mail-indbakke for tilstedeværelse af nye breve. Det anbefales at omskrive den modtagne nøgle til en notesbog eller dagbog og slette e-mailen.

Trin 3

For at begynde at installere spillet på din computer skal du dobbeltklikke på drevikonet i Denne computer eller højreklikke og vælge Autoplay. I det vindue, der åbnes, skal du vælge "Install" -elementet, da "Play" -elementet ikke er aktivt endnu. Når du bliver bedt om en licensnøgle, skal du indsætte den i det relevante felt. Husk at kontrollere dit tastaturlayout, hvis du indtaster koden manuelt.

Trin 4

Når spillet er installeret, vises en meddelelse på skærmen. Nu kan spillet startes, men du kan ikke afbryde forbindelsen til internettet og også fjerne installationsdisken. Efter et par sekunder starter kontrollen af spilfilerne. Hvis der opdages krænkelse af ophavsretten, lukkes det åbne vindue automatisk. Med den korrekte licensnøgle vises hovedspilmenuen foran dig.

Trin 5

Det anbefales ikke at dele licensnøglen med dine venner og bekendte. hver kopi af spillet har sin egen identifikator. Hvis disse regler ikke følges, bliver alle spillere, der har brugt denne nøgle, automatisk blokeret og sortlistet.

Anbefalede: