Sylvester Stallones Kone: Foto

Indholdsfortegnelse:

Sylvester Stallones Kone: Foto
Sylvester Stallones Kone: Foto

Video: Sylvester Stallones Kone: Foto

Video: Sylvester Stallones Kone: Foto
Video: Sylvester Stallone Tribute 2024, Kan
Anonim

Sylvester Stallone fandt kun familiens lykke ved det tredje forsøg. I den succesrige model Jennifer Flavin så han ikke straks sin soulmate og brød endda op med pigen efter fem års forhold, og han underrettede hende om opløsningen på en ikke smukkeste måde. Heldigvis ændrede actionstjernen et år senere sig og gjorde alt for at returnere sin elskede. I 1996 gav Flavin skuespilleren en datter, Sophia, og 9 måneder senere blev Sylvester og Jennifer gift. I ægteskabet havde de yderligere to døtre, og dette stjernepar, 20 år senere, betragtes som en af de stærkeste i Hollywood.

Sylvester Stallones kone: foto
Sylvester Stallones kone: foto

Håbefuld model og succesrig skuespiller

Billede
Billede

I 1988 så Stallone Jennifer først på en restaurant i West Hollywood. Hun var en ung 19-årig model, 22 år yngre end Sylvester, en moden filmstjerne og actionhelt. Flavin måtte vokse op tidligt og gå på arbejde, fordi pigens far døde, da hun var 11, og hendes mor opdragede syv børn alene. I 1988 tog Jennifer sine første skridt i modelbranchen og underskrev en kontrakt med Elite-agenturet. Hun er født og opvokset i Los Angeles og elskede at besøge Hollywood med en ven for at have det sjovt.

Billede
Billede

Stallone har på grund af sin alder allerede gennemgået meget i forhold til kvinder. To mislykkede ægteskaber forblev bag ham. Han giftede sig først i 1974 i en alder af 28 år. Fotografen Sasha Zak blev den valgte af en nybegynder skuespiller. Parret havde to børn: søn Sage - i 1976 og hans yngre bror Sergio - i 1978. Forresten led Stallones sønner en ret tragisk skæbne. Sage, der byggede en karriere som skuespiller og instruktør, døde i 2012 på grund af hjerteproblemer. Den anden søn, Sergio, blev diagnosticeret med autisme i en tidlig alder. Siden da er han konstant i sin verden, og den berømte far kan ikke gøre noget for at hjælpe ham, undtagen for at betale for kvalitetslægehjælp.

I februar 1985 skiltes Sylvester fra sin første kone. På det tidspunkt havde han frigivet den super-succesrige film "Rocky" og blev en rigtig stjerne, mange fristelser opstod straks i nærheden, og pressen nød naturligvis entusiastisk den giftede skuespillers eventyr. Da Stallone ikke havde tid til at finde frihed, gik han igen i december 1985. På scenen til actionfilmen Cobra mødte han den danske model og skuespillerinde Brigitte Nielsen. Elskerne spillede et bryllup i Beverly Hills, hos producenten Irwin Winkler. De nygifte glæde varede ikke længe, efter 19 måneder fulgte en skilsmisse. Parret havde ikke tid til at erhverve fælles børn. Skuespilleren indrømmede senere i et interview, at to mislykkede ægteskaber fik ham til at føle sig ydmyget, overvældet og traumatiseret.

Bryde posten

Billede
Billede

Heldigvis dukkede den søde og hengivne Jennifer i løbet af denne vanskelige periode i actionstjernens liv. De mødtes i cirka fem år, den nye pige fulgte ofte Sylvester ved forskellige begivenheder. Selvom parret ikke boede sammen, blev Flavin ofte natten over i skuespillerens pæne hus, og så så de en film sammen, tilberedte middag og gik langs stranden. Hun introducerede sin kæreste for sin familie, og Stallone ledsagede hende undertiden på familiesammenkomster.

Billede
Billede

Imidlertid søgte skuespilleren ikke at skille sig ud med sit bachelorliv og sagde endda engang i et interview, at der ikke er nogen regler og begrænsninger for ham og Jennifer, hvis de ikke er sammen. Pigen reagerede roligt på denne erklæring. Ifølge hende forkælede hun sig ikke med illusioner og håbede ikke på at ændre en voksen 45-årig mand.

Ifølge andre forsøgte Jennifer at være den perfekte følgesvend for Sylvester. Men den 14. marts 1994 bragte en budbringer hende et brev fra sin elskede mand. På seks sider forklarede skuespilleren hende detaljeret, at deres stier fra nu af adskiller sig. Pigen var chokeret. Indtil for nylig skulle hun besøge Stallone på sættet af filmen "Specialist", men så bad han pludselig hende om at udsætte turen. Og den måde, hvorpå de militante helte skiltes, valgte en fej og luskende, der ikke fandt modet til at mødes personligt eller i det mindste en telefonsamtale.

Snart lærte Jennifer om de sande årsager til opløsningen. I stedet for hende kom model Janice Dickinson med sin nyfødte datter Savannah til Sylvester på sættet af The Specialist. Snart ville han offentligt anerkende barnet som sin datter. En sådan åbenlys forræderisk kendsgerning faldt på Flavin "som et ton mursten." Når alt kommer til alt, talte hun og hendes kæreste ofte om almindelige børn og formåede endda at komme med navne til dem.

Billede
Billede

Jennifer talte om sine følelser i et stort interview med People Magazine to måneder efter opløsningen. Hun græd meget og var trist og fandt kun spøgelsesagtig frelse ved at kommunikere med venner og arbejde som model. Genforening på det tidspunkt var udelukket.

Playboy fix

Billede
Billede

I mellemtiden var Stallone og Janice Dickinsons forhold afsluttet i juli 1994. En DNA-test viste, at skuespilleren ikke var far til hendes datter Savannah. Derfor fortsatte Hollywood-playboy med god samvittighed sine eventyr. Han mødtes med den østrigske model Andrea Wieser, viste tegn på opmærksomhed over for Cindy Crawford og med en anden stjerne af catwalks - Angie Everhart - endda kort forlovet.

Billede
Billede

Men ingen af kvinderne var i stand til virkelig at tilslutte skuespilleren. I sommeren 1995 lykkedes det ham at bede Jennifer om tilgivelse. Og de forsøgte at starte forfra, først nu mere seriøst. I 1996 havde parret en datter, Sofia. Sandt nok blev barnet diagnosticeret med en hjertefejl, og efter 2 måneder blev pigen opereret. Denne begivenhed samlede parret endnu mere. Derfor var Stallone og Flavins bryllup, der fandt sted den 17. maj 1997, en helt naturlig begivenhed.

Billede
Billede

Ægteskabsregistreringen fandt sted i Londons The Dorchester Hotel, og derefter gik de nygifte til en kirkeceremoni i kapellet i Blenheim Palace i Oxfordshire, hvor Winston Churchill blev født. Jennifer valgte en kjole fra Armani til den vigtige dag, og Sylvester valgte blå i stedet for den traditionelle sorte eller hvide dragt. De nygifte tilbragte deres første bryllupsnat i Blenheim og gik derefter på deres bryllupsrejse til Irland.

Mere end 20 år er gået siden da. I 1998 havde parret en anden datter, Sistin, og fire år senere en anden arving, der blev kaldt Scarlet. I dag opretholder skuespilleren, berømt for sine mange kærlighedsforhold, flittigt billedet af en eksemplarisk mand og kærlig far. Han indrømmer, at Stallones hus, i modsætning til hans signaturgenre - actionfilmen, der er mættet med testosteron, længe har forvandlet sig til et ægte kvindelig rige, hvor han er omgivet af sin kone, døtre, husholderske og hunde. Men skuespilleren kan endda lide et sådant familiearrangement. Ved sin kone eksempel var han overbevist om, at kvinder også ved, hvordan man tager de rigtige, kloge beslutninger. Han har lært at stole helt på Jennifer og føler sig for første gang helt sikker i et ægteskab.

Anbefalede: