Børn Af Sylvester Stallone: foto

Indholdsfortegnelse:

Børn Af Sylvester Stallone: foto
Børn Af Sylvester Stallone: foto

Video: Børn Af Sylvester Stallone: foto

Video: Børn Af Sylvester Stallone: foto
Video: SLY STALLONE - Motivation training photos 2024, April
Anonim

Sylvester Stallone er en berømt amerikansk actionskuespiller, der har spillet i over 50 film i løbet af sin stjernekarriere. På trods af en sådan frugtbar skydeplan lagde Stallone altid stor vægt på familien og forsøgte at afsætte så meget tid som muligt til hende.

Børn af Sylvester Stallone: foto
Børn af Sylvester Stallone: foto

Sylvester Stallone: privatliv

Sylvester Stallone er krediteret med mange romaner, hans personlige liv bekymrede konstant offentligheden, især da skuespilleren blev gift tre gange.

Sylvester boede sammen med sin første kone, den amerikanske skuespillerinde Sasha Zak, fra 1974 til 1985. I dette ægteskab havde parret to sønner: Sage og Sergio.

I sit andet ægteskab spikede Stallone kun 1,5 år, i hvilket tidsrum familien aldrig havde børn. Efter et sådant forhold gik skuespilleren på spire og led af svær depression. Kun et møde med den unge model Jennifer Flavin, som var 22 år yngre end den berømte Stallone, kunne få ham ud af sin frygtelige tilstand.

Billede
Billede

En sådan stor aldersforskel forhindrede ikke de elskende i at opretholde et forhold og blive gift. Nu er Stallone og Jennifer stadig gift og har tre vidunderlige døtre.

Sylvester Stallones sønner

Stallones ældste søn Sage blev født den 5. maj 1976, efter eksamen, besluttede han at studere filmkunst, så han gik ind på School of Arts ved University of North Carolina.

Sage Stallone medvirkede i sin første film i 1990. Han debuterede som Rocky Balboa Jr. i Rocky 5. Opførelsen af den unge skuespiller var så populær blandt kritikere og publikum, at Sage blev nomineret til Young Actor Award, som årligt uddeles af Young Actor Foundation.

Fra 1990 til 2010 lykkedes det Sage Stallone at medvirke i 11 film. En af dem var "dagslys", hvor Sage også spillede med sin far Sylvester Stallone. Det sidste arbejde med den unge skuespiller var rollen som Eri Sheywold i filmen "Agent".

Sage Stallone prøvede sig ikke kun som skuespiller, men fungerede også i 2003 som instruktør, manuskriptforfatter og producent. I 2006 vandt han Boston Festival Award for Vic, hvor han ikke kun medvirkede, men også var manuskriptforfatter og producent.

Den 13. juli 2012 opstod en tragisk begivenhed: Sage Stallone blev fundet død i sit studie. Dødsårsagen blev kaldt et hjerteanfald, der blev udløst af åreforkalkning. På tidspunktet for hans død var skuespilleren og manuskriptforfatteren kun 36 år gammel.

Sylvesters anden søn Stallone har også en vanskelig skæbne. Sergio Stallone voksede op som et indadvendt barn, han var ikke interesseret i at kommunikere med forældre og jævnaldrende. Da drengen var 3 år, besluttede hans forældre at vise ham til en læge. Som et resultat en skuffende diagnose: autisme.

Sylvester Stallone har brugt enorme summer på at omdanne sin søn til et fuldgyldigt medlem af samfundet. Behandlingen gav visse resultater, men fuldstændig trivsel kom ikke. Selvom lægerne sagde, at drengens hjerne overhovedet ikke var beskadiget, vedblev hans sløvhed og manglende kommunikation selv efter rehabilitering. Nu lever Sergio et meget afsondret liv, han har konstant brug for understøttende terapi og lægebehandling, og alle hospitalsregninger betales af den berømte far.

Mange mener, at skilsmissen mellem Sasha og Sylvester skete netop på grund af deres søns sygdom. Trods alt måtte skuespilleren opgive sin karriere, og Stallone levede bogstaveligt talt på sæt for at tjene penge på dyr behandling. Som et resultat fik Sylvester Stallone på baggrund af overanstrengelse og livserfaringer i 1985 et hjerteanfald under optagelsen af "Rocky 5".

Konstant skænderier og skandaler over hans søns helbred, skubbede endelig skuespilleren. Derfor, i 1985 brød parret endelig op, Sasha forblev hos sin autistiske søn, og Stallone begyndte en ny romantik.

Billede
Billede

Døtre af Sylvester Stallone

I sit tredje ægteskab med modellen Jennifer Flavin havde Stallone tre døtre: Sophia, Sistine og Scarlett.

Billede
Billede

Den ældste datter Sophia blev født den 27. august 1996. Hun dimitterede fra gymnasiet med fremragende resultater og gik ind på University of Southern California. Pigen deltager i mange forskellige sociale begivenheder, er medlem af studenterkvindeorganisationen. Sofia bor på et hostel sammen med resten af studerende.

Desværre er pigens helbred ikke så rosenrødt. Sofia blev født med en defekt i hjerteklappen; hun gennemgik sin første operation i barndommen og den anden i 2012. Sylvester Stallone var utroligt bekymret for sin datter, sagde at hun var hans livs kærlighed og lignede ham utroligt.

Sistine Stallone blev født den 27. juni 1998. Hun har allerede prøvet sig selv som skuespillerinde, medvirkede i filmen "Blue Abyss 2". Og således fulgte Sistin i sin mors fodspor og blev model. Mellemdatteren til Sylvester Stallone har allerede underskrevet en kontrakt med det berømte amerikanske modelbureau IMG. Hun har aktivt filmet for Vogue, Teen Vogue, Schon Magazin og andre.

Den yngste datter af Sylvester Stallone og Jennifer blev født den 25. maj 2002. Nu går hun i skole, men har allerede formået at medvirke i en comerolle i thrilleren Get Me If You Can.

Billede
Billede

Sylvester Stallone elsker sine døtre. Han vises regelmæssigt med dem offentligt, giver dem mulighed for at tage familiebilleder, som derefter offentliggøres i forskellige magasiner.

I en alder af 72 år er han energisk, aktiv og konstant med i nye projekter og bruger al sin fritid til sin elskede kone og tre smukke døtre.

Anbefalede: