Sådan Tørrer Du Blomster

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tørrer Du Blomster
Sådan Tørrer Du Blomster

Video: Sådan Tørrer Du Blomster

Video: Sådan Tørrer Du Blomster
Video: Sådan tørrer du roser / How to dry roses (With English text) 2024, Kan
Anonim

Blomster er ikke kun de bedste gaver til ferien, men også tegn på opmærksomhed sådan. Og så vil jeg have smukke buketter til at behage øjet og dekorere det indre af værelserne så længe som muligt. Der er flere måder at bevare farver på dette. En af dem er at tørre blomsterne ordentligt, så vil sammensætningen af dem stå i meget lang tid.

Tør og smuk
Tør og smuk

Er det nødvendigt

  • Mørkt ventileret område
  • Vat
  • Vand
  • Glycerol
  • Gryn
  • Sand

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste måde at tørre blomster på er et mørkt, køligt, godt ventileret område. Før du tørrer blomster på denne måde, skal du fjerne alle bladene fra stilkene, binde dem i flere stykker og hænge dem. I et træk tørrer blomsterne hurtigt, og takket være mørket falmer lyse farver ikke.

Trin 2

Du kan også tørre blomsterne i sandet. For at gøre dette skal du hælde lidt sand i en dyb skål, læg derefter blomsten og drys den helt. Det skal tage mindst en uge, kun da kan blomsten fjernes og forsigtigt rive sandet. Hvis sand er svært at finde, kan semulje bruges lige så godt.

Trin 3

Også blomster kan tørres med bomuldsuld. For at gøre dette skal du tage en lille kasse og lave huller i den. Derefter placeres et lag bomuldsuld på bunden af kassen, stilke blomster trækkes omhyggeligt ind i hullerne, hovederne kan også pakkes med bomuldsuld. Derefter er kassen suspenderet. Tørringsberedskab bestemmes af stilkenes tilstand. Hvis den er tørret godt, tørres blomsten også.

Trin 4

Hvis tykkere grene eller grene med bær tørres, skal du nedsænke grenene i en opløsning af to dele vand og en del glycerin i flere dage. Bær efter sådan behandling flyver ikke rundt.

Anbefalede: