Hvordan Man Laver Et Frøkostume

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Frøkostume
Hvordan Man Laver Et Frøkostume

Video: Hvordan Man Laver Et Frøkostume

Video: Hvordan Man Laver Et Frøkostume
Video: Sådan laver man FAKE BRÆK! | Akavet 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil have dit barn til at se bedst ud på skoleferien eller juletræs karneval, skal du sy en lys og original frø fancy kjole til ham. I en sådan jakkesæt vil barnet føle sig godt tilpas, han vil have det sjovt, og du får en masse glæde ved processen med at omdanne din baby til et nyt billede.

Hvordan man laver et frøkostume
Hvordan man laver et frøkostume

Er det nødvendigt

  • - tøjet;
  • - pailletter;
  • - fløjlpapir
  • - perler.

Instruktioner

Trin 1

For at sy et frøkostume skal du forberede materialer i grønne nuancer til at sy en kjole, poter, hat og bentilbehør. Du kan dekorere kostumet med grønne pailletter, fløjlpapir og perler.

Trin 2

Find et mønster til enhver kjole, der passer til dit barn, og klipp derefter det grønne stof i henhold til mønsteret, og sy kjolen, og sy luften underkjole med grønt mesh under hovedskørtet for luftig. Trim kjolen med et pailletbånd.

Trin 3

Sy frøbenene af grønt stof, og brug et vantemønster som base. Indsæt elastikken for at holde dem på dine hænder. Hvis du har unødvendige grønne handsker, skal du skære tæerne af, og poterne vil være klar uden yderligere arbejde.

Trin 4

Sæt grønne strømpebukser på barnets fødder, og sy to rør separat fra det grønne stof. Sæt et elastikbånd rundt om kanterne på hvert rør, og læg det resulterende tilbehør på barnet over strømpebukserne. Endelig, for at kostumet virkelig skal forbinde sig med frøen, lav en genkendelig hat til barnet - som en hat kan du sy en voluminøs baret lavet af slidstærkt stof og sy fremspringende runde øjne med velourpapirpupiller på baretten.

Trin 5

Sy et satinbånd til hatten for at binde det under hagen. Hvis du laver et kostume ikke til en pige, men til en dreng, skal du udskifte kjole og nederdel med en skjorte eller vest og fluffy shorts lavet af grønt stof. Brug en grøn turtleneck eller en stramt passende grøn tank top under din vest.

Anbefalede: