Hvordan Man Laver En Original Musemåtte

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Original Musemåtte
Hvordan Man Laver En Original Musemåtte

Video: Hvordan Man Laver En Original Musemåtte

Video: Hvordan Man Laver En Original Musemåtte
Video: HVORDAN STÅR JEG OP KL 4:30? OG SÅDAN KAN DU STÅ TIDLIGERE OP... 2024, April
Anonim

Udvalget af musemåtter er i øjeblikket meget bredt. Optiske enheder gør det muligt at undvære det, men som en gave eller souvenir er denne vare stadig ikke dårlig.

Musemåtte
Musemåtte

Måtte materiale

Fabrikstæpper er oftest lavet af plastik, plexiglas, læder eller gummi. De samme materialer kan bruges, men mange af dem kan kræve specielle værktøjer.

Materialet skal være stærkt, tungt og med en skridsikker underside, så det færdige tæppe ikke bevæger sig rundt om bordet med musen. Inden du laver dit originale tæppe, skal du teste materialet. Musen skal glide godt på overfladen, ikke sidde fast, ikke klamre sig til materialet og reagere godt.

Du kan bruge et ark pap, vinyltapet eller linoleum som base til dit tæppe. Alle disse materialer er ret holdbare, udbredte og relativt lette at give ethvert udseende.

Det er bedre at udelukke fleecy-materialer helt fra arbejde. Selv en kort bunke, der ikke forstyrrer musens funktion, vil før eller senere klemme ind i hjulet og gøre enheden ubrugelig.

Udseende ideer

Det er meget muligt at skabe et nyt interessant tæppe fra det gamle. For at gøre dette er det nok at skrælle det øverste lag, der har mistet sin skønhed, ud og erstatte det med noget andet. Lav baggrunden akryl primer, mal derefter forfatterens billede eller brug decoupage, og dæk derefter med flere lag lak.

Du kan dekorere musemåtte med perler eller rhinestones, men på en sådan måde, at de ikke forstyrrer dit arbejde. Du kan lægge et ornament fra dem langs kanten.

Du kan slå ikke kun overfladen, men også formen. Musepuden er oftest rund eller firkantet. Du kan gøre det trekantet, skære langs kanterne af bølger eller tænder og give det en stjerneform. Formerne på et æble, en pære, en flok druer eller forskellige blade vil også være gode.

Du kan holde fast på musematten ikke kun et abstrakt ornament eller en tegning, men også et foto. Du kan udskrive et billede til overførsel til et tæppe ikke kun på papir, men også på stof.

Du kan arbejde med en hvilken som helst maling på et ark tykt pap. For at gøre tegningen holdbar er lamineret eller dækket med flere lag lak.

Fra to lag plexiglas med et afstandsstykke langs kanterne, flere lysdioder, ledninger og et loddejern kan du oprette en musemåtte til lys og musik. Du kan endda oprette en musemåtte fra resterende farvet garn. Du skal bruge en taske, garn og hårspray, helst med ekstra stærkt greb. Garnet på posen er lagt i tilfældig rækkefølge, du kan lægge et mønster eller skabe farvekaos.

Fra en spraydåse skal du anvende flere lag lak og vente på, at hvert tørrer. Derefter sys garnet i posen på en symaskine, så bredden mellem linjerne ikke er mere end 2 cm. Derefter vaskes det færdige tæppe med shampoo og er efter fuldstændig tørring klar til brug.

Anbefalede: