Maxim Galkins Bryllup: Foto

Indholdsfortegnelse:

Maxim Galkins Bryllup: Foto
Maxim Galkins Bryllup: Foto

Video: Maxim Galkins Bryllup: Foto

Video: Maxim Galkins Bryllup: Foto
Video: Певица Максим. Фотосессия в журнале Maxim. 2024, Kan
Anonim

Maxim Galkin er en russisk popartist, komiker og parodist, skuespiller, showman og tv-præsentant. Han er gift med Alla Pugacheva, en sovjetisk og russisk sanger, People's Artist of the USSR. Ægteskabet blev registreret den 23. december 2011. Brylluppet fandt sted en dag senere - den 24. december 2011.

Maxim Galkins bryllup: foto
Maxim Galkins bryllup: foto

Ifølge stjerneparret begyndte forholdet mellem Alla og Maxim tilbage i 2001. De mødtes på Slavianski Bazaar-festivalen i sommer. Men følelser opstod først i oktober 2001. Philip Kirkorov introducerede dem for hinanden.

I 2005 skiltes Alla fra sin mand Philip Kirkorov, og de elskende begynder at leve sammen, det såkaldte "borgerlige ægteskab". Og først i 2011, efter 10-årsdagen for deres bekendtskab, besluttede de at officielt registrere deres forhold i hovedstadens Kutuzovsky-registerkontor og spille et bryllup. Besøget i Bryllupshuset var beskedent i nærværelse af flere vidner. På det tidspunkt var Maxim 35 år gammel, og Alla Pugacheva var 62.

Bryllup mellem Maxim Galkin og Alla Pugacheva

Brylluppet fandt sted i en af hovedstadens restauranter. Kun slægtninge og nære venner modtog invitationer til den højtidelige begivenhed. På trods af parrets bestræbelser på at holde bryllupsstedet hemmeligt for journalister, samledes snesevis af journalister foran restauranten, da brylluppet begyndte.

Den første af dem, der blev inviteret til at ankomme, var en familieven Nikolai Baskov, som var den første til officielt at annoncere registreringen af de nygifte dagen før. Som bryllupssted valgte Maxim den italienske restaurant Olivetta, der serverer sit foretrukne middelhavskøkken.

Billede
Billede

På bordene var laksecarpaccio med mozzarella, gedeost panna cotta og mange andre retter. Bryllupskagen blev tilberedt af den berømte konditor Alexander Seleznyov, der byggede en storslået flerdobbelt barok- og rokoko-skabelse med figurer af bruden og brudgommen på toppen. Ifølge konditoren blev kagen bestilt til ham blot et par dage før brylluppet, så han droppede alt og begyndte at tegne det fremtidige mesterværk. Festen var uhøjtidelig, men tilberedt med stor smag.

Forberedelsestiden til brylluppet tog ikke mere end 10 dage. Ifølge gæsterne var der ingen kongelig patos i denne begivenhed, intet ønske om at overraske, overskygge eller overgå nogen. Gæsterne var vidne til en hyggelig familieferie snarere end en luksuriøs og storslået fest.

Som Galkin selv senere mindede om i et af sine interviews, var forberedelsen til brylluppet ret spontan. Først ønskede de unge slet ikke nogen fest. Men så besluttede de at fejre begivenheden i en tæt kreds af de nærmeste mennesker.

Udenforstående fik ikke lov til ceremonien: en forstærket vagtpost var på vagt ved døren, vinduerne var dækket af folie indefra. Kun en blomsterbue rejst over indgangen til restauranten antydede, at en vigtig begivenhed ville finde sted bag dens døre.

Den mest uventede gæst for alle var Allas eksmand Philip Kirkorov. Faktum er, at han ifølge medierne på tærsklen til ferien var på ferie i Miami og ikke modtog en invitation til brylluppet.

Blandt gæsterne blev også set Vladimir Vinokur med sin kone Tamara og datter Anastasia, Galina Volchek, Valentin Yudashkin med sin kone Marina, Alla datter Christina Orbakaite med sin mand og børn, brudgommens bror Dmitry Galkin med sin kone Natalia.

Begyndelsen på et lovligt liv sammen

Galkin og Pugacheva kørte op til restauranten kl. 18.00. Efter at have stillet sig lidt foran linserne på foto- og videokameraer og pralede vielsesringe gik de unge til bordet. På denne dag var Maxim i en sort dragt, og Alla var i en kort snehvid kjole med mousserende sten og en buket dalen liljer i hænderne. Kjolen, som Pugacheva senere sagde, blev syet af designeren Alisher bogstaveligt natten over.

Billede
Billede

Fejringen begyndte ifølge traditionen med rosenblade og et bryllupsbrød præsenteret af Alina Rödel. Alla Borisovna brød et meget lille stykke af det, og Maxim - et større. Bryllupsbuketten gik til kæresten til Nikita Presnyakov, Aida.

Nikolai Baskov blev ceremonimester ved brylluppet.

Billede
Billede

Galkin blev den femte mand til prima donna. Før ham blev hun gift med cirkusartisten Mykolas Orbakas, filmregissør Alexander Stefanovich, filmproducent Yevgeny Boldin og popsanger Philip Kirkorov. Mange af forberedelserne blev foretaget af den navngivne søster Alla Pugacheva, Alina Rodel.

Den næste vigtige dato i de nygifte var deres almindelige børns fødsel. Den 18. september 2013 blev tvillingerne Lisa og Harry født af en surrogatmor.

Billede
Billede

Den 18. november 2017 giftede Alla og Maxim sig efter seks års ægteskab i en kirke nær Moskva.

Anbefalede: