Hvordan Man Laver Et Mønster Til Pyjamas

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Mønster Til Pyjamas
Hvordan Man Laver Et Mønster Til Pyjamas

Video: Hvordan Man Laver Et Mønster Til Pyjamas

Video: Hvordan Man Laver Et Mønster Til Pyjamas
Video: ХЕЙТЕР на ПИЖАМНОЙ ВЕЧЕРИНКЕ! Кто ПОД МАСКОЙ ХЕЙТЕРА ученого? 2024, Kan
Anonim

I moderne forstand er pyjamas et sæt af en rummelig T-shirt eller skjorte og lige så rummelige bukser, som oftest er lavet af det samme eller lignende stof i samme stil. For at sy pyjamas alene, har du naturligvis brug for et mønster til produktet og derfor et separat mønster til bukser og en skjorte (T-shirt). Der er ingen særlige regler for oprettelse af mønstre til pyjamas, så hvis du allerede har erfaring med at sy lignende produkter, kan du nemt klare opgaven.

Hvordan man laver et mønster til pyjamas
Hvordan man laver et mønster til pyjamas

Er det nødvendigt

  • Stof;
  • tråd, nål;
  • tyndt papir;
  • lineal;
  • saks.

Instruktioner

Trin 1

Brug varmere, blødere stoffer til din babys pyjamas. Kvinders pyjamamønster kan også designes til silke stoffer. I princippet er det ikke så vigtigt, om du laver et pyjamamønster til en pige eller et pyjamamønster til en dreng - det vigtigste er at forsøge at sikre, at du sover meget sødt og sundt i den færdige pyjamas. Så lav et separat mønster til bukser og en skjorte. For at gøre pyjamasen virkelig behagelig og løs, lav et mønster til tøjet 2 størrelser større end størrelsen på den person, der skal have det på. Overdriv det dog ikke: Pyjamas, der er for store, er ikke behagelige at have på og passer ikke godt nok, hvilket i øvrigt er vigtigt.

Trin 2

Lav mønsteret af pyjamaskjorten baseret på kjolens mønster, følg det bare op til hoftelinjen, som det normalt gøres. Eller brug et almindeligt T-shirt-mønster, hvor du tidligere har øget det med et par størrelser. Diskuter udseendet på toppen af din pyjamas med den person, der vil bære den i fremtiden.

Trin 3

Klip dine pyjamabukser ved hjælp af standardklippet af klassiske lige bukser. Luk ikke rillerne; arranger vingerne på toppen, hvis det ønskes. Lav dine bukser en størrelse større end normalt, så de ikke begrænser bevægelsen, mens du sover. Juster buksens længde efter anmodning fra kunden. Gør dem ikke for lange til at skabe ulejlighed, og på samme tid må du ikke forkorte dem for meget, især hvis du syr pyjamas til vinteren.

Trin 4

Byg mønstrene på tyndt papir ved hjælp af en stor lineal eller centimeter, blyant og de mål, du allerede har. Efter konstruktion skal du klippe de færdige skitser ud og begynde at skære stoffet fra dem.

Trin 5

Vælg et stof, der er blødt og behageligt for kroppen til syning, og start syningen. Tykt strik, fleece, flanelstoffer er bedst egnet til pyjamas. Det hele afhænger af temperaturen i dit hus og årstiden. Pyjamas bør ikke være for varmt eller for tyndt.

Anbefalede: