Hvordan Man Laver Et Mønster Til Et Tøjdyr

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Mønster Til Et Tøjdyr
Hvordan Man Laver Et Mønster Til Et Tøjdyr

Video: Hvordan Man Laver Et Mønster Til Et Tøjdyr

Video: Hvordan Man Laver Et Mønster Til Et Tøjdyr
Video: SÅDAN SLIPPER DU AF MED SPØGELSER 2024, Kan
Anonim

At lave tøjdyr er en meget interessant aktivitet, der kan blive en yndlingshobby. Legetøjet kan sys af alle rester af tekstiler, bånd, stykker læder eller pels, så denne type håndarbejde kræver ikke store investeringer og specielle enheder.

Hvordan man laver et mønster til et tøjdyr
Hvordan man laver et mønster til et tøjdyr

Er det nødvendigt

gammelt legetøj, papir (sporingspapir, grafpapir, pap), saks, blyant

Instruktioner

Trin 1

For at oprette et mønster skal du f.eks. Tage et gammelt legetøj, som du ikke har noget imod at skære. Træk de tråde, som legetøjet er syet med, meget forsigtigt ud, og pas på ikke at beskadige delene. Spred delene fra legetøjet, damp dem om nødvendigt, så stoffet ligger jævnt over overfladen, og det er mere praktisk at spore.

Trin 2

Spred derefter sporingspapiret eller papiret på en plan overflade. Placer legetøjets dele ovenpå. Cirkel dem meget omhyggeligt med en blyant, og skær derefter langs delens kontur. Hvis du har mulighed, skal du straks oprette mønstre på denne måde på pap. Det er tykkere end almindeligt papir eller sporingspapir og kan bruges flere gange bagefter. Kartonmønstre er også bedre gemt.

Trin 3

Også mønstre kan findes i specialmagasiner eller på Internettet. Oftest tegnes mønstre af legetøj i magasiner små, og de skal skaleres for at lave et legetøj. Marker arket, hvor mønsteret er tegnet, i et jævnt bur. Nu skal mønsteret tegnes på et stykke papir igen.

Trin 4

For at gøre dette skal du tage grafpapir eller tegne et almindeligt ark Whatman-papir i en kasse. Burets bredde afhænger af størrelsen på det legetøj, du planlægger at sy. Hvis buret på mønsteret var 1 cm på en side, skal buret trækkes med en side på 2 cm for at fordoble mønsteret.

Trin 5

Forestil dig dig selv som kunstner og tegn omhyggeligt hele mønsteret firkantet for firkantet på et ark papir. Det er stadig at klippe det forstørrede mønster og begynde at skære det fremtidige tøjdyr.

Anbefalede: