Hvordan Man Tegner En Sanguine

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner En Sanguine
Hvordan Man Tegner En Sanguine

Video: Hvordan Man Tegner En Sanguine

Video: Hvordan Man Tegner En Sanguine
Video: Roblox сверхбогатых ГЕРОИ $$$$ Железный Человек Дадди против Бэтмена Chase СУПЕРГЕРОЙ TYCOON 2024, Kan
Anonim

Sanguine farveblyanter værdsættes for deres smukke rødbrune farve, som er delikat og naturlig nok til at skildre hudfarve. Dog er sanguine også velegnet til andre typer tegninger. For at bruge alle ressourcerne i dette materiale skal du mestre et par grundlæggende regler for dets anvendelse.

Hvordan man tegner en sanguine
Hvordan man tegner en sanguine

Instruktioner

Trin 1

Saml det papir, du vil trække på. Et ret tæt tekstureret materiale vil klare. Jo mere "kornet" på papiret afsløres, desto mere heterogent vil linjen trukket af sanguine være. En tegning på tonet papir vil se spektakulær ud. Vælg en skygge, der passer nøjagtigt til den farveblyant, du vil bruge - lav et par prøveslag på bagsiden af arket.

Trin 2

Som regel anvendes tegningen straks med farveblyanter. Dette materiale kræver ikke ideel nøjagtig konstruktion, men den maleriske skitse prioriteres. Hvis du ikke er sikker på, at du korrekt kan formidle objektets form første gang, skal du tegne en skitse med en simpel blyant. Brug en hård blyant (2T eller 4T) og træk streger ved knap at røre arket. Lysstrøg kan dækkes med en sanguine. Hvis konturerne af blyantskitsen viser sig at være for mørke og mærkbare, skal du lysne den op med en nag viskelæder. Det er uønsket at bruge et almindeligt viskelæder: det fjerner det øverste lag af papiret, hvilket kan ses i den færdige tegning.

Trin 3

En måde at skabe en sanguin tegning på er skygge. Øv dig i at sætte streger på et ark med lige firkanter. Opret lodrette linjer i den første firkant, vandrette linjer i den anden. Træn derefter skråt udklækning og overlappende slag i en halvcirkel. Arbejd derefter med linjens tykkelse. Tegn en linje med kridts skarpe kant for at få den tyndeste linje. Tegn derefter et par med den bageste, flade side. Kontroller også, hvilket slag den sanguine side giver.

Trin 4

Lær at justere trykket på farveblyanten for at skabe streger med varierende mætning. Gnid linjerne med din finger, vatpind eller speciel gnidning - dette ændrer også lagets farvedybde og gennemsigtighed.

Trin 5

Når du opretter et maleri med en sanguine, skal du bruge en af metoderne, skygge eller gnide eller en kombination af dem. Dette materiale passer også godt sammen med hvid kridt og trækul. Den første kan gøre visse områder lysere, den anden kan blive mørkere. Den færdige tegning er ikke rettet af noget, så overfør arkene med sporingspapir for at bevare det i albummet. På væggen skal tegningen lavet af sanguine være under glasset.

Anbefalede: