Sådan Spiller Du "Alternative"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du "Alternative"
Sådan Spiller Du "Alternative"

Video: Sådan Spiller Du "Alternative"

Video: Sådan Spiller Du
Video: ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! ГЕНИАЛЬНАЯ ИДЕЯ! 2024, April
Anonim

For spillet "Alternativ" er der ikke meget baggrundsinformation om passage og overvindelse af opgaver. Det er bedre for dig at gøre dig bekendt med hovedfunktionerne i menuen og prøve at gennemgå den selv.

Sådan spiller du
Sådan spiller du

Er det nødvendigt

spillet "Alternativ" installeret på din computer

Instruktioner

Trin 1

For at gå ud til hovedmenuen i spillet "Alternativ" skal du bruge Esc-tasten. For at få adgang til pop op-oversigten skal du finde det tilsvarende menupunkt øverst på skærmen. For at få adgang til funktionerne i et tegn eller et hvilket som helst valg efter eget valg skal du vælge det med museknappen og derefter i menuen, der vises, vælge hvad du nøjagtigt vil gøre - se, tage et element eller tale med tegnet. Hvis du vil bruge varer i din beholdning i kombinationstilstand, skal du starte det relevante panel med dine varer og bruge museknapperne til at trække den ene til den anden.

Trin 2

Højreklik på det for at undersøge ethvert element fra elementerne i spillet. For at tage det skal du dobbeltklikke på det med venstre knap, hvorefter du kan finde det i lagerpanelet.

Trin 3

Brug den bærbare computer, som også er tilgængelig i opgørelsespanelet, for at få hjælp til at fuldføre spillet, se aktuelle opgaver og de nødvendige oplysninger for at fuldføre dem. For at aktivere det skal du højreklikke på det en gang. Du kan også gennemse diske på den.

Trin 4

Når du vælger sværhedsgraden i spillet, skal du huske på at på den sværeste bliver du nødt til at indlæse redningen hver gang din karakter bliver dræbt, hvorefter du også bliver nødt til at videresende en bestemt del af "Alternativet ". På et let niveau starter du med det samme fra det sted, hvor du forkert besvarede spørgsmålet og blev dræbt. Det nemme niveau er ret uinteressant for erfarne spillere, og hvis du ikke har nok erfaring med computerspil, er det meget velegnet til det første playthrough.

Trin 5

Hvis du har problemer med passage af spillet, skal du bruge internetsøgningen til de relevante fora og sider, hvor du kan finde hjælp til information om spillet "Alternative" eller læse hele spilets gang med tip til at passere bestemte etaper.

Anbefalede: