Hvorfor Spillet Ikke Gemmes

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Spillet Ikke Gemmes
Hvorfor Spillet Ikke Gemmes

Video: Hvorfor Spillet Ikke Gemmes

Video: Hvorfor Spillet Ikke Gemmes
Video: ОЖИДАНИЕ или РЕАЛЬНОСТЬ! ИГРЫ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Маленькие кошмары 2 в реальной жизни! 2024, Kan
Anonim

Problemer med at gemme et computerspil er ret almindelige. Årsagerne til sådanne problemer kan være meget forskellige, og ofte finder endda en erfaren bruger ikke altid straks årsagen.

Hvorfor spillet ikke gemmes
Hvorfor spillet ikke gemmes

Er det nødvendigt

Internetforbindelse, Driveropdateringer, Direct X Update, Mircosoft. NET Framework Update, Adobe Flash Player Update, Microsoft Visual C ++ Library Update

Instruktioner

Trin 1

Når du gemmer et spil på din computers harddisk, oprettes der en fil i en bestemt mappe. Kontroller stien (adressen), og se om den indeholder mapper navngivet på kyrillisk. For eksempel: DATA (D:) / spil / Cssource. Nogle gange forhindrer mapper med dette navn spillet i at blive gemt korrekt. Opret en ny mappe med et latinsk navn, og geninstaller spillet. For eksempel: DATA (D:) / spil / Cssource.

Trin 2

Gemningsproblemer kan relateres til mere end bare softwarefejl. Hvis systemkravene i spillet ikke helt matcher parametrene på din computer, kan filen gemmes muligvis ikke skrives, f.eks. På grund af utilstrækkelig RAM. Det er også muligt, at der simpelthen ikke er nok plads på harddisken til at spare. Bare i tilfælde af, skal du kontrollere ledig plads på C-drevet, for den operation, du muligvis har brug for plads i systemdrevets midlertidige mappe.

Trin 3

Nogle spil kræver en permanent internetforbindelse for at køre og gemme spillet. Kontroller, om du har forbindelse til netværket og fungerer korrekt. Måske hjælper opdatering af driverne såvel som Direct X, Mircosoft. NET Framework, Adobe Flash Player, Microsoft Visual C ++ - biblioteker, Phys X til ejere af Geforce-videokort, til at løse problemet.

Trin 4

Hvis du bruger Windows 7-operativsystemet, kan du prøve at køre spillet i kompatibilitetstilstand eller som administrator. For at gøre dette skal du finde startfilen til spillet, åbne genvejsmenuen ved at højreklikke og angive kompatibilitetsindstillingerne i filegenskaberne.

Trin 5

Hvis du har opdateret alle programmer og drivere, tjekket pladsen på din harddisk og sørget for, at spillet opfylder systemkravene, men fejlen vedvarer, kan det skyldes et problem med selve spillet. Installation af specielle programrettelser frigivet af udviklere hjælper med at rette det.

Anbefalede: