Sådan Genopbygges Pro Street

Indholdsfortegnelse:

Sådan Genopbygges Pro Street
Sådan Genopbygges Pro Street

Video: Sådan Genopbygges Pro Street

Video: Sådan Genopbygges Pro Street
Video: Как играть в NFS ProStreet в 2021? | Решение проблем игры 2024, Kan
Anonim

Racersimulatoren Need For Speed: Pro Street er ikke kun slående i sin realisme, men har også en "Karriere" -tilstand med mange interessante opgaver. Et af niveauerne, "Willie", kræver, at spilleren lægger sin bil på bagbenene.

Sådan genopbygges Pro Street
Sådan genopbygges Pro Street

Er det nødvendigt

  • - installeret spil NFS: Pro Street;
  • - bonusprogram til Artmoney-spil.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du vil genopbygge din bil i Pro Street, skal du have en hurtig bil med en kraftig motor. De fleste spillere udfører Dodge-bilstunt. Du kan også vælge Toyota eller Corvette mærker.

Trin 2

I tilfælde af at du ikke har nok legepenge til at opgradere den nuværende eller købe en ny bil, kan du bruge et lille "livshack". Download programmet "Artmani" (artmoney.ru) og installer det på din computer. Start spillet. Gå ind i karrieremodus. Minimer spilvinduet. Start Artmoney-programmet, vælg NFS Pro Street-processen. Forøg din spilbalance med det beløb, du ønsker.

Trin 3

Gå tilbage til "Karrieren", gå til "Garagen". Køb en Dodge-, Toyota- eller Corvette-bil, og opgrader hastigheden og kraften til den maksimale værdi (5 stjerner). Forberedelsen til stuntet er afsluttet. Gå ind i løbet. Accelerér til en tilgængelig hastighed uden brug af lattergas. Kontroller, om det femte gear er tilkoblet (det skal være tilkoblet).

Trin 4

Brug lattergas (NO2). Tryk skarpt på bremsen ved maksimal hastighed. Bilen vil stå på bagbenene, du vil passere det vanskelige niveau. Glem ikke at nyde videoen af det smukke stunt i Race Replay-menuen.

Trin 5

Du kan sende videoen til YouTube eller til et socialt netværk, så dine venner kan nyde dig. Klik på Gem video i menuen Genafspil løb. Du finder videoen i avi-format i mappen Pro Street i mappen "Mine dokumenter".

Anbefalede: