Hvordan Filmen "Street Dances-2 3D" Blev Filmet

Hvordan Filmen "Street Dances-2 3D" Blev Filmet
Hvordan Filmen "Street Dances-2 3D" Blev Filmet

Video: Hvordan Filmen "Street Dances-2 3D" Blev Filmet

Video: Hvordan Filmen
Video: {HD}Street Dance 3D(teljes film magyarul) 2024, April
Anonim

I 2012 blev "Street Dances-2 3D", en efterfølger til 2010-filmen med samme navn, udgivet. Før det blev der ikke lavet 3D-dansefilm i Storbritannien. Dette er en anden film om dans, kærlighed og rivalisering mellem dansende hold. Filmen blev instrueret af de britiske instruktører Max Jiva og Dania Paskini, som tidligere havde arbejdet meget sammen og lavet mange succesrige klip.

Hvordan filmen blev lavet
Hvordan filmen blev lavet

"Street Dancing" er en af mange film i en række ungdomsfilm om dansere. I historien beslutter en gadedanser ved navn Ash, efter at have mistet en konkurrence, at gå på jagt efter talent i Europa sammen med sin ven Eddie. Deres mål er at samle et unikt hold, som ingen kan besejre.

På sin rejse møder Ash den karismatiske salsadanser Eva og overtaler hende til at tage med dem til Paris for en turnering. Kærlighed opstår mellem dem. I konkurrencen viser de deres bedste og bruger en blanding af latinamerikansk dans og bottom break-stilarter. Manuset inkluderer alle standardmomenter fra tidligere dansefilm: holdkonkurrence, forræderi, en romantisk historie, sejren til hovedpersonernes hold i den sidste kamp.

Hovedpersonerne Ash og Eve blev spillet af Falk Henschel og Sofia Boutella. Sofia er af fransk-algerisk herkomst, er Nike ansigt og er også kendt som en hip-hop og street danser. Hun medvirkede i mange stjernes musikvideoer og turnerede med Madonna. Den latinamerikanske stil i det virkelige liv var ikke kendt for hende, og hun måtte mestre den på mindre end to måneder.

Falk Henschel er en professionel hip-hop-danser og skuespiller, der har optrådt sammen med Britney Spears og Mariah Carey. Han vandt også en Emmy for sin filmoptagelse i tv-serien Arrested Development.

Mange seere værdsatte den fremragende koreografi i filmen. Dette er fortjeneste af Anthony og Richard Talueg, der sammensatte et hårdt træningsregime for skuespillerne og ikke tillod nogen at slappe af. Koreografen Mikel Font var ansvarlig for iscenesættelsen af latinamerikanske danser i filmen. Salsa-scenerne blev filmet i en hel uge.

Koreograferne Kenrick Sandy (vinder af mange internationale hip-hop-konkurrencer) og Will Tuckett (instruktør for både klassisk ballet i teatre og moderne dans i musikvideoer) bidrog også.

Med hensyn til musikken blev der sat på en kombination af modernitet og retro, latin og hip-hop. Til soundtracket har kunstnere som Wretch 32, Angel, Sunday Girl og andre indspillet deres kompositioner.

Filmens budget var £ 7 millioner, hvilket hjalp med at gøre den stor og effektiv. På trods af filmens enkle og standardplot værdsatte publikum det meget. Dette blev gjort lettere ved at skyde på baggrund af europæiske hovedstæder og brændende professionelt iscenesat koreografi.

Anbefalede: