Hvordan Man Tegner En Buket Roser

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner En Buket Roser
Hvordan Man Tegner En Buket Roser

Video: Hvordan Man Tegner En Buket Roser

Video: Hvordan Man Tegner En Buket Roser
Video: Spiralteknik 2024, April
Anonim

Det er ikke svært at skildre en buket roser på papir, du skal være opmærksom og fokuseret på tegningen. Du skal bare øve din første skitse for at finde ud af, hvordan man tegner dem. Saml farvede markører og et rent albumark, og kom i gang. Prøv ikke at blive distraheret eller afbrudt.

Hvordan man tegner en buket roser
Hvordan man tegner en buket roser

Er det nødvendigt

  • - tykt papir (whatman papir)
  • - farvede markører.

Instruktioner

Trin 1

Udfør først det forberedende arbejde ved hjælp af en skittegning. Tegn først pæne sving med en sort tuschpen. Start fra midten, hver næste sving viser sig at være større i diameter. Det ligner en spiral, når man ser det ovenfra. Skild hende nu lidt vandret i en flad form. For at gøre dette skal du trække vandrette linjer tættere på hinanden og øge afstanden mellem de buede linjer. Resultatet er spiralformede ellipser. Se på billedet. Lav nogle skitser for at få fat i det. Så bliver det lettere at begynde at tegne buketten.

Trin 2

Tag et blankt papir, og træk med en rød tuschpenge mange, mange spiralcirkler, vandret fladtrykt, og tegn derefter forgrunden med lodrette cirkulære spiraler. Udfyld de resterende huller med små spiraler og slag. Du har en stor buket hat. Tegn nogle blade i forgrunden med en grøn tuschpen.

Trin 3

Brug lyserøde markører til at tegne to trekanter for at danne formen på indpakningen. Lad kanten dække nogle af roserne til højre. Mal over med lyserøde og lilla markører som vist. Træk derefter et bånd i kanten af indpakningen med en rød tusch, så enderne af båndet hænger løst. Det sidste strejf: maling i stilke og blade. Dekorer maleriet, som du ønsker. Buketten er klar!

Anbefalede: