Hvordan Man Tegner En Pegasus

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner En Pegasus
Hvordan Man Tegner En Pegasus

Video: Hvordan Man Tegner En Pegasus

Video: Hvordan Man Tegner En Pegasus
Video: Hvordan man tegner en slange 2024, April
Anonim

Pegasus er en af de mest berømte figurer i græsk mytologi, og det menes, at denne hvide vingede hest symboliserer inspiration. Når man skildrer dette mytiske dyr, er det vigtigt at observere proportioner og anvende skygger korrekt.

Hvordan man tegner en pegasus
Hvordan man tegner en pegasus

Er det nødvendigt

  • - blyant
  • - papir.

Instruktioner

Trin 1

Tegn først to rektangler, som du vil passe hesten ind i. Træk dem ud som vist på figuren. Skit nu kroppen ud. Tegn tre ovaler øverst på det store rektangel. Marker hovedet i et lille rektangel, tegn et lille firkant i en vinkel på 45 grader, bemærk: firkanten skal være mindre end cirklen.

Trin 2

Cirkel de to former, så stykke af firkanten stikker lidt ud. Tegn en lille trekant over cirklen for at indikere ørerne. Tegn dyrets hals ved hjælp af en let buet trekant på ydersiden. Tegn to referencelinjer for benene. Bemærk, at den anden linje er skråt lidt mere end den første. Definer hovene ved hjælp af rektangulære trekanter, og træk små cirkler over anklerne over dem. Marker knæene på samme linje, bagbenets knæ skal være afbildet lidt højere.

Trin 3

Kombiner nu alle former som vist på billedet. Tegn to langstrakte, let buede linjer til hestens hale.

Trin 4

Så hesten er næsten klar, det er stadig at trække vingerne. Træk en lige lodret linie fra toppen af den første ovale, og tag let fat i krydset med den anden ovale. Træk denne linje op til en rombe, hvor en trekant let vippes mod højre. Med denne ramme bliver vingerne meget lettere at trække. Nu, baseret på tegningen, tegner du selve vingen.

Trin 5

Pust liv i hesten: træk de resterende to ben i en mere naturlig position. Baseret på figuren angiver fjerernes vækstniveauer.

Trin 6

Tegn øjne, næsebor og mund. Tegn fjer på vingerne på en sådan måde, at fjerens størrelse øges fra bunden til kanterne. Forsøg ikke at få fjerene til at ligne hinanden, det ser unaturligt ud!

Derefter skal du tegne manen og halen.

Anbefalede: