Hvordan Man Tegner øjenvipper

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner øjenvipper
Hvordan Man Tegner øjenvipper

Video: Hvordan Man Tegner øjenvipper

Video: Hvordan Man Tegner øjenvipper
Video: Sådan påføre du falske øjenvipper! 2024, April
Anonim

Ikke alle har naturligvis smarte, voluminøse øjenvipper, hvorfor kvinder villigt bruger vippeforlængelsestjenester eller klæber falske øjenvipper alene. Men hvis du ikke ønsker at ændre dit udseende, men stadig ønsker at få et smukt foto med ekspressive lange øjenvipper, kan Adobe Photoshop hjælpe dig.

Hvordan man tegner øjenvipper
Hvordan man tegner øjenvipper

Instruktioner

Trin 1

For at komme i gang skal du finde børster på Internettet i form af øjenvipper i forskellige former og størrelser, downloade de pensler, du kan lide, og installere dem i Photoshop. Åbn det foto, hvor du vil dekorere dine øjne med nye øjenvipper, og zoom ind for at gøre arbejdet på øjnene mere præcist.

Trin 2

Vælg en passende farve til øjenvipper på paletten - for eksempel sort eller mørkebrun, og opret derefter et nyt lag (Opret nyt lag). Klik en gang på et nyt lag i lagpaletten for at aktivere det, og vælg derefter penselværktøjet fra værktøjslinjen. Find de downloadede øjenvippebørster på listen over børster, som kan udvides ved at klikke på pilen i børstens kontrolpanel.

Trin 3

Vælg en passende børste, og klik en gang på øjet på billedet. Mest sandsynligt passer øjenvipperne ikke i størrelse og form - derfor skal de rettes. Reducer børstestørrelsen i kontrolpanelet, indtil øjenvipperne svarer til størrelsen på øjnene.

Trin 4

Åbn nu menuen Rediger, og vælg Free Transform> Warp-indstillingen for at vride vipperne for at matche formen på dit øje så meget som muligt. Stræk forsigtigt, tilspids og stræk vipperne langs styrelinjerne og prikkerne, og prøv at placere den nederste buede kant af vipperne nøjagtigt på det øverste øjenlåg.

Trin 5

Vippens spidser skal ikke overlappe øjenbrynene - hvis de gør det, skal du presse vipperne let lodret. Gør det samme med det andet øje - opret et andet lag, vælg derefter den parrede børste, der svarer til det andet øje, og læg de samme øjenvipper på det andet øje ved at følge de beskrevne trin for at deformere og tilpasse børsten.

Trin 6

Du kan heller ikke kigge efter en anden børste til et symmetrisk øje, men vælg indstillingen Vend vandret fra menuen Gratis transformer og kopier øjenvipperne og spejle dem vandret.

Trin 7

Sænk vippelagets opacitet lidt - dette får dem til at se mere naturlige og smukke ud.

Anbefalede: