Hvordan Man Tegner En Smuk Hvalp

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Tegner En Smuk Hvalp
Hvordan Man Tegner En Smuk Hvalp

Video: Hvordan Man Tegner En Smuk Hvalp

Video: Hvordan Man Tegner En Smuk Hvalp
Video: ЖЕНСКАЯ ЭНЕРГИЯ - КАК ЕЙ ВОСПОЛНЯТСЯ? ОТКУДА ЕЁ БРАТЬ? 2024, April
Anonim

Tegning er slet ikke en vanskelig videnskab, hvis du begynder at mestre den ud fra de tilgængelige og enkle grundlæggende færdigheder. Alle elsker dyr, og ingen vil helt sikkert nægte at tegne en sød hvalp med egne hænder. I denne artikel vil vi se på teknikken til at tegne en hvalp ved hjælp af blyant og papir.

Hvordan man tegner en smuk hvalp
Hvordan man tegner en smuk hvalp

Instruktioner

Trin 1

Ethvert objekt på billedet er en kombination af forskellige geometriske former. Hvalpen kombinerer flere cirkler i sig selv - tegn en større cirkel til hovedet, og under den i en kort afstand til højre og nedenunder en mindre cirkel til kroppen.

Trin 2

Lav hvalpens hoved forberedende mærker, der viser hovedets rotation - to buede linjer, lodrette og vandrette. Midten af linjernes skæringspunkt skal bevæge sig lidt til venstre og nedad, så hvalpens snude vender mod venstre.

Trin 3

Forbind derefter hovedet og torsoen med en linje med en let hældning - skitsere halsen. Angiv de fremtidige ben og hale på samme måde.

Trin 4

Fokuser på de fire sektorer, hvor du opdelte hvalpens hoved, og træk to store øjne i de øverste sektorer, flyt dem lidt til venstre i overensstemmelse med forkortelsen.

Trin 5

Træk derefter en aflang oval til næsen, der skal strække sig ud over hovedet til venstre, og træk derefter en næseparti, hvis øverste kant skal starte fra hovedets midtpunkt.

Trin 6

Detaljer hovedet - over øjnene, tegne en voluminøs krone med superciliary buer, og træk to hængende ører til venstre og højre. Afslut tegningen af ansigtet med hvalpens åbne mund.

Trin 7

Tegn pupiller og højdepunkter i øjnene, se til venstre. Fortsæt derefter med at tegne hvalpens torso - træk fra hovedet nedad halsens silhuet og omrids omridset af torso og poter.

Trin 8

Tegn den vendte hale bagpå. Din hvalp er klar - du kan tilføje nogle detaljer til tegningen og male hvalpen i de farver, du kan lide.

Anbefalede: